Najdi forum

zvočniki ne delajo

Računalniški zvočniki mi ne delajo.Kaj bi lahko bilo?Hvala in lep pozdrav.

Probaš še z slušalkami in tako veš kaj lahko izločiš kot napako. Da nimaš drugače izklopljenega zvoka ?

Tudi slušalke ne delajo.Kupila sem nove zvočnike pa tudi nič?.

Možno je da je kaj narobe z gonilniki ali nastavitvami. Še slabše pa je če je šla zvočna kartica rakom žvižgat.

Na računalnik sem dodala računalniško kamero(inštalirala).Ima to kaj s tem?.Hvala in LP.

Verjetno bodo problem le nastavitve pri zvočni kartici.

Ali pe še enkrat naloži gonilnike za zvočno kartico.

Bi mi lahko napisal, kako naložim gonilnike za zvočno kartico, ker NE vem.Hvala in lep pozdrav.

Imaš zvočno kartico na matični plošči ali posebej ?

Kje so priključki za zvočnike ? ( zgoraj ali bolj spodaj )
Si priključila zvočnike v pravi izhod ?

zvočniki ne delajo enkrat so začeli pa takoj prenehali
sedajpo je fuč !Drago

Kaj je to zvočna kartica??????????

Mica, ti lepo daj sosedovemi mulcu 10 € in bo zadeva najhitreje rešena….

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Sem vtipkala v google zvočna kartica in mi je to ven zmetalo http://www.google.si/search?q=zvo%C4%8Dna+kartica&x=0&y=0
Samo jaz kaj takšnega nisem dobila poleg računalnika. Samo monitor in tiskalnik??????
Hvala in lep pozdrav.

Naredi kot ti svetuje Pero.

Moj računalnik-lastnosti-strojna oprema,pa boš videla ali imaš naložene gonilnike za za zvoćno kartico-će je vprašaj -klikni ponovno naloži gonilnike!

Oj, Mickica, če maš še kaj potice, pristavi za kofi, pa uletim k tebi. Povej, kdaj fanta/možeka ne bo doma, pa bova hitro vse naštelala. Tudi zvok bo… Pa sreč’nga in zdrav’ga!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close