Razočarana nad TELEKOM
Ker sem se selila sem se pozanimala na telekom, kaj moram storiti za prenos številke oz siol paketa, vprašala sem koliko časa to traja. Poslali so mi obrazec in rekli, da v max 14. dneh bo to urejeno. 14 dni pred selitvijo oddam to vlogo za izklop ter priklop številke na novem naslovu, da ko se vselim na nov naslov, da bo urejeno. Po 14. dneh ni bilo nič, kličem in rečejo, da pridejo naslednji dan, čakam ponovno nič, kličem ponovno in rečejo, da niso še tehniki preverili in, da bodo naslednji. Kličem ter kličem a oni še danes niso priklopili številke, to traja že 6. tednov. Zdaj bo skoraj 2 meseca, veliko sem denarno v izgubi, ker internet potrebujem za delo, kaj lahko storim? Da ne pozabim, položnico so pa vseeno poslali za plačat. Ali je imel kdo že take izkušnje
Ko sem jaz podal zahtevo za selitev na novo lokacijo sem čakal nekje 2 meseca. Taka čakalna doba pa je bila, ker na novi lokaciji še nikoli nismo imeli nobenega priključka.
So me pa poklicali in mi obrazložili, da se mora najprej zgradit neka parica – telefonksi kabel do novega objekta. Ker so prišli tudi majstri iz GVO-ja.
Ali morda veš ali so bile na novi lokaciji že kdaj storitve Telekoma?
To pa bi lahko že vedela da je Telekom en velik nateg. Pa ne samo televizija, tudi Siol in Mobitel. Sedaj odkar so se združili je šlo vse samo še na slabše. Jaz sem imela tako Siol televizijo kot mobitel paket. Vse skupaj sem prekinila in odšla na telemach in sedaj plačujem 20% manj in še bolši paket imam ki vključuje več programov, da o mobitelu ne govorim. Sedaj plačujem 20€ za paket free20 in je natanko polovica manj kot prej na Mobitelu in se zagotovo pogovarjam vsaj 2x več! Je potrebno kar razmislit ko se sklepajo te pogodbe, kaj je boljše.
Pozdravljeni,
predvidevamo, da je šlo za selitev na lokacijo, kjer omrežna priključna točka še ni zgrajena. Selitev se po splošnih pogojih opravi v roku 30 dni, v primeru, da so zagotovljene vse tehnične zmožnosti.
Za več informacij nam sporočite svoje podatke na info@telekom.si, da podrobneje preverimo.
Lep pozdrav,
Telekom Slovenije
Center za pomoč uporabnikom
Nekateri pa res dobro izkoristite stisko posameznika za svojo promocijo.
Vitomilko, jaz pa zelo resno razmišljam o odpovedi pogodbe s Telemachom, kjer imam zaenkrat le TV, a so vsak dan napake.
Res je da je SIOL dražaji, a v 15. letih lahko rečem brez napake, razen enkrat se je zgodilo, da je na internetu prekinilo linijo vsake pol ure.
Pa imamo dokaj staro telefonsko centralo in je v kratkem na vidiku optika.
Forum je zaprt za komentiranje.