Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako deluje tablični računalnik?

kako deluje tablični računalnik?

Saj vem,da sem 100 let za leseno žlico,pa me vseeno zanima,a deluje tako kot navaden računalnik,ali moraš programe sam gor naložit,kako je z wifijem,ali sam zazna signal,ali moraš sam kaj vklopiti?Na kaj moram biti pozorna pri nakupu,npr.kaj pomeni multitouch,kakšna resolucija je ok,…
Prosim poznavalce za razlago
hvala

večino programov si moraš naložit sam, dobiš samo osnovni operacijski sistem plus nekaj malega programčkov
wifi… omrežja zaznava sam, ti jih moraš izbrat in potrdit. lahko se pa tudi izklopi
multi touch pomeni, da zazna več točk, na katerih se ga dotikaš – to pomeni, da lahko povečuješ slike in podobno

poznam sicer ipada, ampak če bi jaz izbirala, si ne bi izbrala appla, ker tam so obsedeni s tem, da računalnika ne moreš priklopit na nič drugega, kot njihove zadeve, kar pomeni, da nimaš nobenega usb vhoda…

Povej malo več, kaj bo glavni namen uporabe. OD tega je odvisna hitrost, spomin, 3G ali ne, resolucija, kaksne izhode ima, pa tudi kaj si pripravljena doplačat za programe in igrice

vglavnem za siol twin tv,internet,kakšen mail,nič kaj zahtevnejšega.

pr applu lahku kupiš kot nek ključek ki ti nudi vhod za usb ali sd kartico. apple je zakon sam je tud drag.

Torej bo v uporabi samo doma?

kaj pa igrice, pregled fotografij, mali na poti?

vglavnem bo v uporabi doma

pr applu lahku kupiš kot nek ključek ki ti nudi vhod za usb ali sd kartico. apple je zakon sam je tud drag.[/quote]

samo za sd, ne za usb
apple sem preklinjala, kolikor sem mogla. dali zanj 800 EUR, pa wifi signal slabše vleče, kot navaden netbook za 200 EUR, brez dodatnih stroškov ni variante, da nanj spraviš slike s fotoaparata, aplikacije za apple ne podpirajo dodajanja večih datotek k mailu (lahko pošiljaš po enega na enkrat, več pa ne)

zakon?
no ja…

pr applu lahku kupiš kot nek ključek ki ti nudi vhod za usb ali sd kartico. apple je zakon sam je tud drag.[/quote]

samo za sd, ne za usb
apple sem preklinjala, kolikor sem mogla. dali zanj 800 EUR, pa wifi signal slabše vleče, kot navaden netbook za 200 EUR, brez dodatnih stroškov ni variante, da nanj spraviš slike s fotoaparata, aplikacije za apple ne podpirajo dodajanja večih datotek k mailu (lahko pošiljaš po enega na enkrat, več pa ne)

zakon?
no ja…[/quote]

če si že kupila tablico za 800€ bi bilo fino mal navodila za uporabo prebrat … ti bi kako že nalagala gor slikce iz fotoaparata :))?
dej naštudiraj zadevo preden jo kritiziraš.

samo za sd, ne za usb

zakon?
no ja…[/quote]

če si že kupila tablico za 800€ bi bilo fino mal navodila za uporabo prebrat … ti bi kako že nalagala gor slikce iz fotoaparata :))?
dej naštudiraj zadevo preden jo kritiziraš.[/quote]
1. nisem ga kupila jaz, jaz sem ga slučajno dobila v uporabo za nekaj časa
2. kupit je treba adaptor za spominsko kartico. kupit, in to ne za malo denarja, kljub naviti ceni. zato pa sem napisala, da brez dodatnih stroškov tega ne moreš naredit

dej naštudiraj zadevo preden jo kritiziraš.[/quote]
2. kupit je treba adaptor za spominsko kartico. kupit, in to ne za malo denarja, kljub naviti ceni. zato pa sem napisala, da brez dodatnih stroškov tega ne moreš naredit[/quote]

drop box

samo za sd, ne za usb

zakon?
no ja…[/quote]

http://store.apple.com/us/product/MC531ZM/A

2. kupit je treba adaptor za spominsko kartico. kupit, in to ne za malo denarja, kljub naviti ceni. zato pa sem napisala, da brez dodatnih stroškov tega ne moreš naredit[/quote]

drop box[/quote]

in s fotoaparata na dropbox pa pridejo po luftu, ne?
daj beri malo, kaj kritiziram, če že.

napisala sem, da brez dodatnih stroškov s fotoaparata ne spraviš nikak slik na ipad. če pa imam še računalnik zraven na poti, pa ne bom rabila ipada, ne.

ne mi o dropboxih in adapterjih za spominske kartice, ker to vse vem, hehe

samo za sd, ne za usb

zakon?
no ja…[/quote]

http://store.apple.com/us/product/MC531ZM/A%5B/quote%5D

še enkrat
plačaj, da boš to imela…
pa že prej si dala skoraj povprečno plačo zanj, pa še ni dost, če hočeš kaj delat s tem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close