Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kateri paket za mob. telefonijo izbrati?

Kateri paket za mob. telefonijo izbrati?

Zaključujem z 2 letnim paketom, mobilni telefon bo pravkar izplačan, zdaj pa iščem novega, cenejšega Interneta na telefonu ne uporabljam, na mesec porabim do 300 minut pogovora. Na Simobil ne bi šla, opcija je Mobitel, Tušmobil, T2. Kaj priporočate?

sem šel pred približno tremi leti iz mobitela na tušmobil, pa nič ne razmišljam o menjavi. S signalom do sedaj še nisem imel težav, doma mi je še bolje lovil, kot mobitel. Drugače pa primerjaj pakete med seboj in vzameš tistega, ki ti najbolj ustreza.

Veliko je dvisno od tega, v katera omrežja govoriš…, preveri, kje so tisti, ki jih največ kličeš.

Glede na to koliko govoriš po telefonu in glede na to da ne boš uporabljau interneta se ti najbolj splačajo paketi free pri Tušmobilu. je trenutno najboljša opcija in tudi najbolj ugodna.

Pozdravljeni,

vabimo vas, da nam na info@mobitel.si sporočite svojo telefonsko številko. Poklicali vas bomo in skupaj preverili, kateri paket iz naše ponudbe se vam najbolj splača.

Lep pozdrav,

Telekom Slovenije
Center za pomoč uporabnikom

Ma to niti ni najbolj pomembno kam največ kličeš, ker itak imaš v določenih paketih na voljo toliko zakupljenih minut, da jih ne moreš porabiti. Jaz ti tudi svetujem da greš na tušmobil, ker glede na to kar si napisala je to najbolša opcija in tudi najcenejša, pa tudi dosti dober telefon boš dobila, dosti boljšega kot recimo pri konkurenci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close