mobitel in razni paketi
Z možem imava na družinski paket dve številki,vsak svojo. Njegov paket je zelo poceni,vezan na neke državne bonitete,ker je v takšni službi in ga potrebuje in uporablja tudi v službene namene ,gasilci,vojaki……Jaz sem pred dvemi leti podpisala pogodbo za 33 evrov,vendar je zdaj to vedno več,ker je klicanja v tuje omrežje vedno posebaj obračunano,kvot,ki pa jih imam v zakupu ,pa nikoli ne porabim. Rada bi tudi razdružila paket,ker moram za vsako spremenbo ,ki jo želim sabo vzet moža.
Je kdo,ki je v kratkem te stvari urejal.Kakšne pakete imaste,ali sploh še obstaja navaden paket z naročnino in impulzi,kolikor porabiš.telefon uporabljam za klicanje in pošiljanje kakšnega smsja.
Ali lahko svojo dosedanjo številko prenesem v predplačniški paket.
za tebe je paket 2000. imaš 23 eur naročnine, v tem je 500 minut v mobitel omrežje, 500 minut v vsa ostala omrežja in 500 smsov
http://www.mobitel.si/akcije/novi-paketi-povezani.aspx?gclid=CLyuyp_wkLACFYXP3wodpE7rsQ
po mojem bi moralo bit ok, sam mislim, da moraš plačat neko priključno takso.
ko kličeš iz Slo. v tujino plačaš izključno stroške v slo, torej ti morajo it iz te zakupljene količine, drugo pa je če si ti v tujini in kličeš v tujino ali domov.
drugače pa: sama sem imela zelo ugoden paket na mobitelu, kar se tiče naročnine (brez zakupljenih količin), ma končni mesečni račun je bil vedno okrog 70€, zato sem prešla na Simobil z zakupljenimi količinami, (21€ mesečno), sedaj ne plačam več kot 25€.
Če bi šla pri Mobitelu na paket z zakupljenimi količinami, bi blo enako.
Jaz imam paket 2012, za 20,12 EUR imam 503 minute pogovorov v omrežju Mobitel, 503 minute drugih omrežij, 503 SMS in 503 MB interneta. Nikol vsega ne porabim.[/quote]
paket 2012 je bil omejen na tri mesece, zdaj ga ni več možno sklenit. zato imaš pa paket povezani 2000, ki je skoraj identičen
Forum je zaprt za komentiranje.