Najdi forum

mobitel in razni paketi

Z možem imava na družinski paket dve številki,vsak svojo. Njegov paket je zelo poceni,vezan na neke državne bonitete,ker je v takšni službi in ga potrebuje in uporablja tudi v službene namene ,gasilci,vojaki……Jaz sem pred dvemi leti podpisala pogodbo za 33 evrov,vendar je zdaj to vedno več,ker je klicanja v tuje omrežje vedno posebaj obračunano,kvot,ki pa jih imam v zakupu ,pa nikoli ne porabim. Rada bi tudi razdružila paket,ker moram za vsako spremenbo ,ki jo želim sabo vzet moža.

Je kdo,ki je v kratkem te stvari urejal.Kakšne pakete imaste,ali sploh še obstaja navaden paket z naročnino in impulzi,kolikor porabiš.telefon uporabljam za klicanje in pošiljanje kakšnega smsja.

Ali lahko svojo dosedanjo številko prenesem v predplačniški paket.

za tebe je paket 2000. imaš 23 eur naročnine, v tem je 500 minut v mobitel omrežje, 500 minut v vsa ostala omrežja in 500 smsov

http://www.mobitel.si/akcije/novi-paketi-povezani.aspx?gclid=CLyuyp_wkLACFYXP3wodpE7rsQ

po mojem bi moralo bit ok, sam mislim, da moraš plačat neko priključno takso.

ko kličeš iz Slo. v tujino plačaš izključno stroške v slo, torej ti morajo it iz te zakupljene količine, drugo pa je če si ti v tujini in kličeš v tujino ali domov.

drugače pa: sama sem imela zelo ugoden paket na mobitelu, kar se tiče naročnine (brez zakupljenih količin), ma končni mesečni račun je bil vedno okrog 70€, zato sem prešla na Simobil z zakupljenimi količinami, (21€ mesečno), sedaj ne plačam več kot 25€.

Če bi šla pri Mobitelu na paket z zakupljenimi količinami, bi blo enako.
Jaz imam paket 2012, za 20,12 EUR imam 503 minute pogovorov v omrežju Mobitel, 503 minute drugih omrežij, 503 SMS in 503 MB interneta. Nikol vsega ne porabim.

Če bi šla pri Mobitelu na paket z zakupljenimi količinami, bi blo enako.
Jaz imam paket 2012, za 20,12 EUR imam 503 minute pogovorov v omrežju Mobitel, 503 minute drugih omrežij, 503 SMS in 503 MB interneta. Nikol vsega ne porabim.[/quote]

paket 2012 je bil omejen na tri mesece, zdaj ga ni več možno sklenit. zato imaš pa paket povezani 2000, ki je skoraj identičen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close