Najdi forum

dober mobilni telefon

Prijatelju bi rada za darilo kupila mobilni telefon, a se ne spoznam zelo na te stvari. Star je 54 let, potrebuje samo osnovne funkcije, rad ima pa nokie, ne tistih na odpiranje, če veste, kaj mislim. Lahko predlagate kakšno dobro?

Hehe…dobra Nokia z osnovnimi funkcijami ne obstaja….lahko nabaviš čist osnovno Nokio iz serije C ampak jaz sem fan serije E (E5, E6)…vse ostalo je bolj sranje…ostale firme pa sploh..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

sorry samo nokia je v zadnjih nekaj letih postala najvecje sranje.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

sorry samo nokia je v zadnjih nekaj letih postala najvecje sranje.[/quote]

Se strinjam. 100 let sem imela nokio, ki je delala ko šus, a je bila že tako stara, da me je bilo sram potegniti tak aparat iz žepa v javnosti. Odločena sem bila, da si ponovno nabavim nokio. Kupila sem C2 in sem zelo nezadovoljna. Zelo slabo slišim sogovornika in tudi to, da je na dotik, mi ni najbolj všeč – ne “zagrabi” vedno, itd.
A ima še kdo podobne težave s C2?

Ja parter ima ves čas nokie in so se res pokvarile, ne več modelih zelo zelo slabo sliši

sej jst sem tud prej prisegal na nokio, k so jih zacel pa delat na madzarskem, v romuniji, na ceskem itn. je blo pa konc, sem imel skoz po servisih telefone. pri eni 4x zamenjan flat kabel, druga je imela eno napako pa sms niso delal, tretja pa… ko se izprazne jo ozivim sele po 10 minutah na adapterju.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

E-serije z qwerty tipkovnicami so bile vedno top of the top…V enem članku na DNE techno je avtor v zadnjih dveh, treh letih sprobal nekaj deset telefonov in še vedno ni našel konkurence E72…
Treba je vzet kompleten telefon v igro, če se gremo primerjave, ne pa samo kvarljivost…enako je pri avtomobilih…
Vsak telefon ga lahko sračka, če imamo smolo…menjava baterije pa ne spada med kvarljivost…
Touch screen telefoni so zame igračke…to niso funkcionalni telefoni…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Dobro leto imam Nokio E52 in dela kot urca. Ima hiter internet, spodobno navigacijo in ogromno meni povsem tujih zadev.
Pravzaprav so mi doslej vsi telefoni različnih znamk odlično služili, pa jih ne menjujem prej kot v štirih letih.

Imam 4 leta staro E71 in mi še vedno baterija bp zdrži 4-5 dni, internet je še vedno med najhitrejšimi, gor imam navigacijo, organizator je fenomenalen in večfunkcijski(poslovni, osebni), dizajnersko pa eden izmed najlepših telefonov ever, če ne najlepši…

http://perera1981.blogspot.com/2009/12/continental-mobile-phones-e71.html

Omg, grsi telefon pa res tezko najdes :))))

Tvoj komentar o touch screen-u kaže na to, da si ze star in ne vec tolk dovzeten za novosti … Vprasi mladino kaj je njim dober telefon in ce bi sploh znali pisat tekst na stari tipkovnici :))))

Sicer sem fan Appla, tko da zame ni dileme …

Tvoj komentar o touch screen-u kaže na to, da si ze star in ne vec tolk dovzeten za novosti … Vprasi mladino kaj je njim dober telefon in ce bi sploh znali pisat tekst na stari tipkovnici :))))

Sicer sem fan Appla, tko da zame ni dileme …[/quote]

Ti raje vpraši poslovneže kakšne telefone imajo…oni se ne igračkajo…sicer pa, kdaj je pa mladina še bila publika za ocenjevanje česarkoli drugega razen zadev, ki se tičejo le njihovih specifičnih hobijev…

Apple je pa tak sekret, da ga dva kolega prodajata po pol leta uporabe…baterija zdrži 1 dan, štorast in nepraktičen(v žepu ga ne moreš nosit, z eno roko ne moreš pisat ali surfat, itd…)

Nč bat, sem imel prvi touch screen od Nokie( ko si ti še tipkala na ceglu) ki je prišel na trg: 5800 xpress music , pa moram rečt da ni primerjave z QWERTY telefoni…

Driska usrana! Še dokaz ti nalimam, da je bil ta telefon multi-awarded, med drugim tud za dizajn v letu 2009

http://www.symbian-freak.com/news/009/04/award_winning_nokia_e71_scoops_yet_another_gong.htm

http://www.intomobile.com/2008/10/03/nokia-e71-wins-phone-of-the-year/

Kva me razpidite drekači, ki pojma nimate o telefonih…

A dej DRR,si k en str dec napalen na jajca.Uni trajbajo Golfe,ti pa na dinozavrske nokije!

Lahko je pametovat in hkrati nikoli NE imet dobrega telefona…to ti je isto kot tisti, ki udrihajo čez bavarce…

Lahko je pametovat in hkrati nikoli NE imet dobrega telefona…to ti je isto kot tisti, ki udrihajo čez bavarce…[/quote]

Dej ne bluzi k pojma nimaš. Jaz imam dober telefon od ta prvega dalje, veš, to je od takrat, ko si se ti v peskovniku igral in scal….reče se mu Sony, pol pa Sonierikson. Plus tega, da so deleč najlepši telefoni, so tudi najbol funkcionalni.
Zdej pa tih bod, pa pejt jutr na avtosejem gledat golfe pa atke!!!
Poljubček zate, zoprnež!!

Lahko je pametovat in hkrati nikoli NE imet dobrega telefona…to ti je isto kot tisti, ki udrihajo čez bavarce…[/quote]

Dej ne bluzi k pojma nimaš. Jaz imam dober telefon od ta prvega dalje, veš, to je od takrat, ko si se ti v peskovniku igral in scal….reče se mu Sony, pol pa Sonierikson. Plus tega, da so deleč najlepši telefoni, so tudi najbol funkcionalni.
Poljubček zate, zoprnež!![/quote]

Zdaj sem na dveh skandinavcih…oni že vedno kaj je dobro…

Poljubček zate, zoprnež!![/quote]

Zdaj sem na dveh skandinavcih…oni že vedno kaj je dobro…[/quote]

[img]http://shrani.si/f/f/Ta/LTtNQ15/nokia.jpg[/img]

Čipi, procesorji, rami, baterije itd so pri vseh telefonih enaki in se proizvajajo več ali manj v državah z poceni delovno silo in ostalimi poceni stroški…podobno je z računalniškimi deli in avtomobili…

Valjda stoji firma za njimi(tehnologi, kvaliteta izdelave, kvaliteta ohišja, itd..), drugač bi lahko vsi metali Nokio, Blacberry, Apple v isto kanto kot npr…Sagem, Acer, Motorolo in ostale, ki so pogoreli..pa ni glih tako…

Sicer sem fan Appla, tko da zame ni dileme …[/quote]

Ti raje vpraši poslovneže kakšne telefone imajo…oni se ne igračkajo…sicer pa, kdaj je pa mladina še bila publika za ocenjevanje česarkoli drugega razen zadev, ki se tičejo le njihovih specifičnih hobijev…

Apple je pa tak sekret, da ga dva kolega prodajata po pol leta uporabe…baterija zdrži 1 dan, štorast in nepraktičen(v žepu ga ne moreš nosit, z eno roko ne moreš pisat ali surfat, itd…)

Nč bat, sem imel prvi touch screen od Nokie( ko si ti še tipkala na ceglu) ki je prišel na trg: 5800 xpress music , pa moram rečt da ni primerjave z QWERTY telefoni…[/quote]

dej miško ne se delat pametnega, ker ti res še dost manka … najboljši ste mi tisti … prjatu je reku … rekla kazala :)))))

res kar se elektronke tiče rajši obdrži mnenje zase, ker si skoz leta tuki pokazal, da pojma o tem lih nimaš kej preveč …

O to pa nikakor ne drži. No do predkratkim je držalo zdej pa ne več 🙂 Po nekaj letih uporabe E71 sem si sedaj kupila E6 🙂 Še boljši, še lepši.

Zdaj sem na dveh skandinavcih…oni že vedno kaj je dobro…[/quote]

[img]http://shrani.si/f/f/Ta/LTtNQ15/nokia.jpg[/img][/quote]

To je kto nutella. Kupi jo v Sloveniji in je neužitna. Sama grem po telefon vedno čez mejo in še nikoli ni bil delan na vzhodu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close