Si.mobil – Pogodba o zagotovitvi posebne ugodnosti
Živjo.
Zanima me, če ima kdo izkušnje s Si.mobilovo ugodnostjo ob podaljšanju naročninskega razmerja “Pogodba o zagotovitvi posebne ugodnosti”?
Vezava mi namreč poteče 7.6. in kakšen mesec nazaj sem prvič preje SMS s ponujeno ugodnostjo. Dober teden nazaj sem po pošti prvič prejel tudi pisno Pogodbo, ki mi ponuja 50 € popusta, če podaljšam do 30.4. (se pravi do danes).
Torej, 2 vprašanji:
– je to zadnja ponudba, ki se jo dobi, ali pošljejo še kakšno (tudi, če je po višini identična)?
– bo kaj težav, če se z oddajo pogodbe na pošto zamudi par dni?
Hvala za odgovor. Lp
Pozdravljen Smurf,
vse naše uporabnike 3 mesece pred iztekom vezave na naročniškem razmerju opomnimo, da lahko uredijo ponovno vezavo. Vezavo lahko uredite z nakupom mobilnega aparata ali z podpisom Bonusa na pogovore in storitve.
Če se ob naši poslani ponudbi ne odločite za nič od naštetega, čez neko določeno obdobje zopet pošljemo ponudbo.
Bonus na pogovore in storitve nam lahko posredujete tudi po pretečenem datumu ponudbe, vendar le ta naj ne bi bil daljši od 30 dni.
Želimo vam lepe praznične dni.
Iris Kranjc
Naročniški sektor
Še eno vprašanje: razlog, da nočem na vrat na nos sprejet teh 50€ bonusa, je v bistvu v tem, da čakam na kakšno ugodno varianto pri paketu orto glede dodatnega prenosa podatkov (kot je bilo enkrat npr. dodatnih 3gb na mesec). Je v primeru, da se vežeš na tak (spremenjen) orto paket, sploh možno sprejeti tudi ugodnost teh 50€, ali to velja le v primeru vezave na “običajen” paket?
Forum je zaprt za komentiranje.