Najdi forum

POP TV 10. DNI ZASTOJN?

TV imam prego digi. Nobene kabelske ali kaj podobnega. Gledal sem na njihovi spletni strani in nisem našel željenega odgovora.
Ali se dobi preko digi tv, ponujeno, za gledanje ostalih pop- ovih programov?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Mi imamo kabelsko Telemach, pa tudi nič.

Jaz imam siol pa vidim, da imamo nekaj novih programov, ki jih nismo zahtevali. Upam, da je res brezplačno, da ne bo potem kar naenkrat obvezno!!! Le kdo bi to hotel gledat!!

DVOJINA JE ZAKON!

Tudi jaz sem na anteni, sem vse prenastavila in ni. Izgleda, da samo tisti, ki so pri kakšnih kabelskih operaterjih:(
Sicer pa še boljš, me vsaj ne bo zamikalo, da jih naročim, ker mi ne morejo pokazat:))

Mi imamo tudi trojčka pri telemahu, pravjo, da so zastonj teli programi celih 10 dni. Morjo si spet mal reklame narest.. Ampak še zmer me ne prepričajo.

telemach ima vse popove programe zastonj….zgleda da so jih spet odkodirali ker noben noče plačat naročnine.

Amis ima tudi zastonj 10 dni. Na anteno seveda ne gre, ker teh programov ni v nobenem od obeh multipleksov. To bi pomenilo, da bi bili avtomatsko na voljo zastonj. No, otroka sta Ota vesela.

Hvala za vaše odgovore. Očitno zadeva deluje,samo, če si priklopljen preko operaterja.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Hja, moja deklica zdaj uživa ob gledanju zastonj POP OTO 🙂

Včeraj sem na tale pop kino slučajno naletela (na SIOL-u), ampak mi je isti šmorn, če je ali če ni, ker imajo brezvezen program.

jaz pa imam paket t2, zakaj jaz nimam teh programov? Bi jih z veseljem gledala!

ravnokar preverila. T2 ima tudi odklenjene programe pop non stop 😉

T2 ima

Kaj pa kabelska?

V terminu od 6.4. do 15.4. boste programe paketa POP NON STOP lahko spremljali brezplačno. Prihaja namreč 10-dnevno brezplačno preizkusno obdobje in tako vsem, ki paketa še nimate, omogoča ogled filmskih premier, priljubljenih serij, glasbenih uspešnic, sinhroniziranih risank in mnogih vsebin, ki so skrbno izbrane po meri slovenskih gledalcev.

Programi so navoljo za vse Telemachove naročnike na DTV shemo.

ktere vse programe ima zastojn Imam njihovega trojčka vendar lovim samo POP TV
in konec. Ostalo se izpiše na ekranu, kot plačljivo.
Komod pa se motim in so nastale v zadnjem času spremembe. Bom čekirala.

Živjo,

Zdajle je, potem bo pa marsikaj za plačati. 😉

Zadeva me nekako spominja na tale (hipotetičen) dogodek oz. scenarij:
Nek narkokartel se odloči, da bo eno leto za nekaj ton heroina zastonj razdelil med svoje redne in prihodnje uživalce (trdih) drog – zastonj. Superca bi rekli, a ne ? 😀
Vsi ga snifajo (veselo) tisto leto, vsi veseli, vsi lepi,… potem pa pride šok naslednje leto. Odmerki postanejo plačljivi, niso več zastonj. Ok, bi rekli, pošteno, vendar cena je pa zelo zasoljena, ker so pa ljudje ta čas postali lepo zasvojeni, bodo pa naredili vse, da bodo dobili svoj “dnevni fiks” in potem se pa začnejo razne “družinske tragedije”. 😐

Če hočeš človeku nekaj vzeti, mu moraš prvo nekaj dati nek pregovor.
Ta svet pa ne temelji na resničnosti, temveč na njenem dojemanju in vse so le manipulacije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close