Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija fb-se res lahko preveri, katere profile si ogledš

fb-se res lahko preveri, katere profile si ogledš

Zanima me, če se res da v fb-ju preverit, katere profile uporabnikov in kolikokrat si si jih ogledal? Pa če izbrišeš nekoga kot prijatelja – ali je on o tem obveščen (preko gmaila,…)?

ne več, se je pa dalo na en način – sem naredil par uslug za znance v tem stilu 🙂

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Oprosti, ker se vpletam – Frillox, kaj se lahko na FB stori v primeru, ko oseba, s katero se ne razumes daje fotografijo tvojega mladoletnega otroka za svojo profilno sliko in tega kljub opozorilu ne odstrani?
hvala za odgovor vnaprej

nisem na FB, tako da ne poznam prav točno vseh vzvodov ki se jih da potegnit

– lahko ga skušaš kam prijavit, na FB naprimer ali morebiti še kam drugam

– angažiraj svoje prijatelje da naj množično prijavijo tale profil kot “lažen”, FB ponavadi umakne profile ki imajo več kot 10 prijav da je lažen

– poskusi pridobit geslo za mail in posledično za FB ter ukrepaj sama

Hvala, Frillox!

kaj storiti, ko ti nekdo udira not,pa spreminjaš geslo,ti grozi, bere mejle in jih kopira tvojim prijateljem po zidu… na policijo lih ni za it,ker se bojo smejal 🙂

če spremeniš geslo in ti še kar pride not, potem ima očitno dostop do tvojega maila tudi, morebiti imaš tudi keyloger ali trojanca na svojem pc, ki ti ga je on nastavil.

fajn prečisti pc, spremeni fb ter mail gesla.

če se nadaljuje, se mu postavi “limance” in se tako pridobi več podatkov, potem se da na to osebo pritisniti ;>

pritisniti? kako? Neumoran je ta človek res. Nimam na PC-ju tega niti nism nc sprejela od njega, IP mam statičen oz.tist ki se spreminja. Res nevem več kaj naredit, si pa probam ne belit glave, konec koncev je le FB. 😀 ampak sem mišljenja, da privatnost mora bit!

spremeni gesla, poglej v mailu če imaš slučajno uklopljeno posredovanje mailov…

torej to osebo poznaš, veš kdo je?

mam vključeno da me obvešča o FB komentih itd… to ubistvu njej vdira,jz ga blokirala nism ker vem da človeka k je mal piupiu u glavo,s tem le spodbudiš da se mu še bl trga in še bl z veseljem ”uničuje živce”

ja poznam, samo na videz, in to dela zato ker ga je prijateljica blokirala in ker nisva hotle na pijačo z njem. lol. star pa 24 let. zrel za psihiatrijo 🙂

reči mu da ga bo FriLLox poiskal če ne bo dal miru ;>

haha seveda, pol rešenega praviš 🙂
ah bo dal mir,ko se bo naveliču al pa našel novo zrtev 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close