Najdi forum

Računalniške težave

Prosim za pomoč pri računalniških težavah. Imam nameščene Windoxs 7 in antivirusni program Avast. Ko sem želela Avast posodobiti, je prišlo do napake in se ne da posodobiti in mi javlja, da je AAVM podsistem zaznal RPC napako. Tudi, če želim Avast odstraniti, mi napiše “Error reading product datafrom “C:/program Files/AVAST Software/Avast/settup/part-settup_ais-557.vpx”. Settup cannot continue.” Ko želim obnoviti sistem na zgodnejši, mi le tega ne dovoli obnoviti zaradi antivirusne zaščite.
Poleg Avasta imam nameščen tudi CyberDefender Internet Security, katerega sploh ne morem odstraniti.
Lepo prosim za pomoč, kaj naj storim. Hvala.

ponovno naloži Windoxs 7 bo še najhitreje

Moder je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

poskusi odstraniti v varnem zagonu, če mene uprašaš je Avast AV bolj kot ne za v smeti…

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Vrzi windowse skozi okno in naloži linux, ne rabiš nobenih protivirusnih programov 😀

se strinjam, za te reči kot rabijo mone / moni računalnik, je linux distribucija povsem ok, imaš open office, lahko brskaš po netu…. ni da ni 🙂

ubuntu priporočam, je dokaj nezahteven za neizkušenega uporabnika

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

se strinjam, za te reči kot rabijo mone / moni računalnik, je linux distribucija povsem ok, imaš open office, lahko brskaš po netu…. ni da ni 🙂

ubuntu priporočam, je dokaj nezahteven za neizkušenega uporabnika[/quote]

Jaz pa priporočam debian, z ubuntom nisem bila preveč zadovoljna, ni tako stabilen in kar naprej spreminjajo package, da popeniš.

Živjo,

pa še nekdo je spisal eden prav lušten uporabniški priročnik zanjga – v Slovenščini (luv the cover). 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close