program za brezžični prenos podatkov
Mislim, da omenjeno ne bo držalo (lahko pa da se motim).
Povezava telefona (LG Cookie) z računalnikom gre preko programa “LG PC Suite” vendar za povezavo uporablja USB (priložen kabel).
To, da ima telefon WIFI (wireless) pa ne pomeni, da se lahko priklopite na računalnik.
Lahko se priklopite na WIFI usmerjevalnik in tako omogočite delovanje interneta na telefonu preko WIFI.
Za povezavo (podatkovno) z računalnikom vam ostane le še “bluetooth”. Seveda je pogoj ta, da ima tudi računalnik možnost “bluetooth”.
Predlagam, da kupite USB kabel za sinhroniziranje z računalnikom. Lahko sicer uporabljate WIFI (z računalnika naložite neko vsebino na internet in potem z telefonom to vsebino prenesete z interneta in obratno) ali pa bluetooth (pošiljanje datoteka po datoteko) vendar gre zadeva veliko hitreje in lažje z USB kablom.
lp
Hvala za hiter odgovor. Sama se totalno nič ne razumem v to tehniko. Danes mi je namreč trgovka dejala (hotela sem kupiti kabel), da je brezveze da kupujem kabel, ker ima pač telefon možnost brezžičnega prenosa preko bluetooth, s tem da ga je treba namestiti. Imamo rač. hp ProBook 4710s – Windovs7.
Hvala
Pozdravljeni,
Na spletu se omenja LG SYNC aplikacija. Bodo pa pravi odgovor zagotovo vedeli na pooblašenem servisu za LG aparate, ki je VAMA TRADE POVŠIČ & Co. d.o.o.
Lep pozdrav,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Mi smo jo našli pod skrite ikone in potrebno je vklopiti gumbek poleg vklopa in izklopa. Na gumbeku je narisano (preprosto povedano9 pismo pa ura ali kaj??
Telefon nam je zaznal in ga namestil pod naprave, obenem prenesel vse slike iz telefona.
Zdaj pa se še ukvarjamo, kako prenesti glasbo iz računalnika na telefon. Mogoče še kakšna vaša pomoč.
Hvaaaaala, lep dan!
Pozdravljeni,
zanima me, če ima kdo izkušnje na smart phonih, kako nastaviti povezanost do interneta SAMO preko wifi in kako ukiniti, da se telefon vseskozi povezuje preko brskalnika mobilnega operaterja, kar je pa seveda plačljivo 😉 Govora je LG Prada.
Navodila so izjemno skopa, nič pametnega ne najdem. Kdorkoli?
Forum je zaprt za komentiranje.