Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Prišgem tv, pa ni slike. Samo tema. Zvoka ni. Še včeraj zvečer je delala. Kaj je vzrok ?

Prišgem tv, pa ni slike. Samo tema. Zvoka ni. Še včeraj zvečer je delala. Kaj je vzrok ?

kdo ve ?

Če imaš kominikator, vam je očitno izpadla linija. Ali pa je šel komunikator. Televizija potem seveda normalno dela.

Da so ti jo odklopil, ker nisi plačov računa.

Imaš Siol?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Če nimaš ne slike in ne tona, bi težko rekla, da si TV prižgala. Na televizorju imaš gumb za vklop, včasih ga kdo izklopi. Rep televizije je vtaknjen v prašičkovemu nosu podobno luknjo v steni. Včasih se ta rep sname iz nosnic. Na steni v stanovanju imaš neko škatlico, v kateri so ali keramične okrogle, ali pa plastične ploščate reči. Včasih se zgodi, da kašna izmed ikroglih pregori in jo je potrebno nadomestiti z nepregorjeno. Pri plastičnih je lažje, tisti sivi jeziček, ki se obnaša drugače od ostalih potisneš nazaj v poravnano ekipo.
Pred TV-jem imaš škatlico, na kateri se prižigajo ali svetijo lučke, podobne tistim, ki jih običajno vidimo na NLP-jih. Če te lučke ne svetijo potem pomeni, da je posadka mrtva. Nato enostavno raziščeč zakaj so pomrli in nastaviš nov kader.
Tudi v drobovju TV-ja je ena prozorna cevka z žičko. Če ta žička ni lepo in umejeno napeljana od ene srebrne kapice do druge, jo je prav tako potrebno zamenjati. Ampak to naj nujno naredi serviser.

Te zanima še kaj?
Lep pozdrav, Mojca

Kajzarica, si ti z lune padla? Seveda je možno, da televizija gori, nima pa zvoka in slike.
Temu se reče INTERNETNA TELEVIZIJA. Če izpade, je točno tako. Televizija gori, ni pa slike.

kafšec, tega pa nisem vedela. Internetna televizija je torej tista, ki gori. Meni se zdi to precej nevarno, zlasti v zaprtih prostorih. Pa ji gorenje ne škodi? Je dobra torej tudi za ogrevanje prostorov? Jaz butara sem pa en drag kamin kupila za 8k€. Bi bilo pa že bolj pametno, da bi en TV za 0,6k€ ubodla v ta namen.
Stara sem že, kako naj pa jaz vse to vem.

Če ni zvoka in slike, a je sploh v elektriki? 🙂

Toliko stara, pa ti še nihče ni povedal, da nisi duhovita, amapk izpadeš tupa?

Ma z ženo se je skregu, zdej je pa šla k mami, in ni slike ni zvoka, ko se bo vrnila bo pa slika je, zvoka ni .

Toliko stara, pa ti še nihče ni povedal, da nisi duhovita, amapk izpadeš tupa?[/quote]

Tu pa tam sem tu pa. A ne tu. Tu si tu pa ti.

Že če boš kdaj vedela in doživela tretjino tistega, kar sem vedela in doživela jaz (hehe), se ti bo to, kar počneš in si sedaj, zdelo tupo.
Ti mama ni povedala, da se ne spodobi starejših zmerjati. Ne? No ja, meni moja je, ampak sem zaradi starosti že vse pozabila.

Toliko stara, pa ti še nihče ni povedal, da nisi duhovita, amapk izpadeš tupa?[/quote]

Že če boš kdaj vedela in doživela tretjino tistega, kar sem vedela in doživela jaz (hehe), se ti bo to, kar počneš in si sedaj, zdelo tupo.
Ti mama ni povedala, da se ne spodobi starejših zmerjati. Ne? No ja, meni moja je, ampak sem zaradi starosti že vse pozabila.[/quote]

Ti si zaradi starosti pozabila, ona je pa še premlada, da bi jo naučl 🙂

Ti mama ni povedala, da se ne spodobi starejših zmerjati. Ne? No ja, meni moja je, ampak sem zaradi starosti že vse pozabila.[/quote]

Od gospe pri sedemdesetih bi pa drugače človek res pričakoval malo več pameti in lepše izražanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close