Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija zakaj mi ne dela Gmail NOtifier

zakaj mi ne dela Gmail NOtifier

tko fajn je, zdaj pa mi je nehal delat, ikone spodaj sploh ni več … če ga poskusim zalaufat ročno, pa hoče neko geslo??? gesla so vsa vnešena tam kjer so tudi vsi maili napisani … gesla za dostop do Gmail NOtifierja nikoli nisem imela…. kaj mu je?
Ja, res je da sem prenesla posodobitev Firefox-a …. ma….

ali mogoče kdo pozna kakšno podobno zadevo??

Hvala!

Živjo,

upam, da imaš res v mislih GMail Notifier[/url], ker če si do sedaj uporabljala različico Firefox pod 4.0 in naredila nadgradnjo na trenutno najnovejšo 10.0.0.2, potem ti res ne bo (več!) deloval v novejši različici.

Mogoče bi ti bil bolj všeč GMail Manager ? Zna biti pa mogoče tudi tale malc “tricky” za naložit.

Sam sem imel problem z njem že zelo dolgo časa nazaj. Mislim, da je trik v tem, da si moraš GMail Manager-ja naložiti “ročno”. Torej moraš si fizično .xpi datoteko shraniti nekam na trdi disk in potem se napotiti v Firefox -> Tools -> Add-ons (ali Ctrl+Shift+A) in potem tam na tisto zobato kolo klikniti in iz spustnega seznama izbrati možnost “Install Add-on From File…” Potem pa že veš kako naprej, a ne ? 😀

Živjo,

upam, da imaš res v mislih GMail Notifier, ker če si do sedaj uporabljala različico Firefox pod 4.0 in naredila nadgradnjo na trenutno najnovejšo 10.0.0.2, potem ti res ne bo (več!) deloval v novejši različici.

Mogoče bi ti bil bolj všeč GMail Manager ? Zna biti pa mogoče tudi tale malc “tricky” za naložit.

Sam sem imel problem z njem že zelo dolgo časa nazaj. Mislim, da je trik v tem, da si moraš GMail Manager-ja naložiti “ročno”. Torej moraš si fizično .xpi datoteko shraniti nekam na trdi disk in potem se napotiti v Firefox -> Tools -> Add-ons (ali Ctrl+Shift+A) in potem tam na tisto zobato kolo klikniti in iz spustnega seznama izbrati možnost “Install Add-on From File…” Potem pa že veš kako naprej, a ne ? 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close