Najdi forum

…pa ne vem kaj lahko gledam ,ali so že keri filmi da jih lahko direkt gledaš al bo spet u video teko treba

Najprej 3d led, lcd je prejšnja verzija, ali 3d plazma, filmov nisem zasledil, ali a morda premalo vem, se opravičujem, nekaj je na smartu, tam pa zalaufa, pa se ustavi pa spet zalaufa, tako da ni nič. Nekaj sem poskušal iz računalnika 3d verzije, pa ni potem nič na 3 d na TV.

kako to misliš, če lahko direkt gledaš? mi imamo LG 3D in lahko gledamo filme

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

kako to misliš, če lahko direkt gledaš? mi imamo LG 3D in lahko gledamo filme[/quote]
V 3d verziji, filme gledam lahko tudi jaz, vendar ni 3d verzija.
Katere filme in preko česa. preko T-2, telemacha, siola, ali kako??

na netu je nekaj filmov…npr. gledala sem final destination 4 in 5, avatar, resident evil
preko česa? direkt iz diska na tv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

aja…pa o 3D filmih govorim 😉

Če nimaš bluraya ali HD playerja, ne fantaziraj o 3D…sploh pa pri nas direkt programov 3D v HD kvaliteti skoraj ni oz. so sama jajca…

Pa kdo hudiča vas nateguje takole na suho?? Dejte raje polovico nabavne cene porabit za kakšno drugo tehnično zadevo(zvočniki, player, disk, itd…)..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

lej midva gledava 3D filme, pa lahko ti fantaziraš kolikor hočeš…imava pa ta tv, če ti to kaj pove

http://www.moj-tv.com/led-tv/lg-47lw470s/9193

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close