Huawei U8850 Vision
Huawei kot znamka je zelo solidna – kvalitetna.(drugo največje telekomunikacisko podjetje na svetu)Sigurno najboljši nakup za takšno ceno.1 leto nazaj sem ga kupil sinu (isto preko tušmobila za 1 €) imel pa je karakteristike kot SAMSUNG galaxy (katerega uporablja žena).Še vedno deluje brezhibno in je res super.
Jaz sem nabavil ta telefon pri Tušmobilu in sem z njim zelo zadovoljen. Vzel sem ga v paketu in ga dobil za 1€ z vezavo na 24 mesecev. Telefon ima Andorid in je res super igračka, dela zelo dobre fotografije in zelo dobre video posnetke, sem bil kar presenečen. Čeprav je to kao kitajska roba, moram telefon zelo pohvalit, meni zadostuje in je glede na to da sem imel prej nokio e51, dosti boljši telefon!
Huawei ni solidna ampak vrhunska znamka. Sem imela prej Nokio, potem Sony in če mene vprašate jih Huawei s temi telefoni večino pri Nokiji in Sonyju kar šiša. Jaz sem imela prej Huawei X5, sedaj pa sem prešaltala na Vision ker sem ga dobila za RD. Imam ga že skoraj em mesec in telefon je res super. Še posebej sem navdušena nad filmčki ki jih dela in pa slikami, ki jih naredi. Top zadeva!
Forum je zaprt za komentiranje.