Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Word- številčenje strani (skrila bi eno št. strani)

Word- številčenje strani (skrila bi eno št. strani)

Ola prosim nekoga ki obvlada Word 2007 za pomoč?!

Imam dokument dolg 39 strani. Prvo št. strani mi je uspelo skriti. Kako pa naj skrijem kakršno koli drugo št. strani? Jaz moram skriti št. 38, kako naj to naredim?

Na strani 37 vstaviš prelom strani: Postavitev strani > Prelomi > Neprekinjeno.
Na strani 38 v nogi (je tam št. strani?, sicer v glavi) klikneš, naj se noga ne navezuje na prejšnji odsek (ne sme svetiti “poveži s prejšnjim”).
Nato na strani 38 izbrišeš št. strani, tako bo izginila od strani 38 naprej.

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

Če želiš, da je na strani 39 zopet vidna št. strani, enako na strani 38 vstaviš prelom, nato pa na strani 39 klikneš, naj vstavi št. strani. Pri št. strani pa navadno sistem že razume, da jo poveže s prejšnjim odsekom, sicer pa nič hudega. Klikneš na št. strani in nato uredi št. strani in vpišeš, od katere št. naj šteje naprej.

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

Draga Nataša P. najlepša hvala, upam da mi bo šlo, se bom jutri dajala naprej s tem.
Hvala ti!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close