Najdi forum

mail386.com

ali vam dela, meni že tri dni ne. Je kaj narobe?

so baje ukinili, ni ga več…tako kot pred leti email.si

Pozdrav,ali kdo ve kam kontaktirat,meni tudi namrečne dela mail386 že par dni.hvala,l.p.,Teo

meni tudi ne dela..upam,da samo kaj šteka,sicer bo pač dreba drug mail odpret.. 🙁

Če vas zanima kaj vel kot samo spletna epošta obiščite spletno aplikacijo ePostar.net, ki je zanesljiva in že skoraj konkurenčna stricu googlu, vsaj tako se govori si ustvarite epostni račun brezplačno, ravno tako je možno pošiljati sms sporočila in še veliko več. najdete nas tudi na facebooku. ePostar.net zanesljiva spletna ePosta

Hja sam ena razlika da gmail pri registraciji ne išče ponih podatkov od osebe ki opravi registracijo..ker nevem kaj vas briga moj naslov in telefonska številka in podobno…

zato vsem svetujem gmail… http://www.gmail.com

In kej pise da morajo biti točni podatki oz da kdorkoli razpolaga z vašimi podatki, kaj misliš da je to facebook? Napačno razmislanje Lucipin in zakaj se rabi tvoja telefonska mobilna številka? Ker če je ne vpises ne mores poslati sms sporočila ali pač? Vsi ostali podatki za vnos so le informativne narave, kaj misliš da google ne more priti do tvojih osebnih podatkov, če vneseš samo uporabniško ime in geslo? Totalno zgrešeno mišljenje pa lep dan.

Ja, dragi moj reklamni agent ePoštarja – kje pa piše, da ne bo lepega dne tvoja ePoštar pošta škripnila, tako kot je že počepnila večina slovenskih ponudnikov e-pošte. Lastnika nekaj piči ali se zamenja in potem jih prav malo briga, kaj se zgodi z njihovimi uporabniki. Gmail pa zagotovo ne bo škripnil. Zato priporočam Gmail z avtomatskim prenosom pošte v lokalni poštni odjemalec – npr. Outlook ali kar že uporabljate,

Na srečo nismo takšni šalabajzerji kot nekateri, ki so se že izkazali da so kot je primer email.si. Na uporabnike je treba vedno gledati , če uporabljajo nekatero storitev in se tega zaveda posamezni ponudnik, ki nekaj gostuje oz ponuja.

Vseeno priporočam Gmail…

Na srečo nismo takšni šalabajzerji kot nekateri, ki so se že izkazali da so kot je primer email.si. Na uporabnike je treba vedno gledati , če uporabljajo nekatero storitev in se tega zaveda posamezni ponudnik, ki nekaj gostuje oz ponuja.[/quote]

http://www.epostar.net/ ne dela ! ŠALABAJZERJI !

Domačim ponudnikom e-poštnih storitev (brezplačnim) ne zaupam in jim ne bom nikoli zaupal. Ne razumem, zakaj to sploh ponujajo, čemu odkrivati toplo vodo??? Šalabajzerji, pravite? LOL Najbrž bo kar držalo 🙂

Biiiip sistem se posodablja. Gargi in zakaj ne bi zaupal domačemu ponudniku ne vidim razloga v tvojem postu zakaj že bi radi slišali? 🙂

tale e poštar je fail, kako pa kej dolgovi? so poplačani al še čakajo na poplačilo?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Na srečo nismo takšni šalabajzerji kot nekateri, ki so se že izkazali da so kot je primer email.si. Na uporabnike je treba vedno gledati , če uporabljajo nekatero storitev in se tega zaveda posamezni ponudnik, ki nekaj gostuje oz ponuja.[/quote]

simon kako pa kaj tvoji dolgovi?

boš moje mejle bral simon s.?

uporabnikom e-postar računamo simbolično ceno 30 evrov na mesec

Hehe jaz sem imel tudi problem z mail386.com pred časom pa prav tako z email.si tako da sedaj vse preusmerjam in uporabljam @inbox.com zelo v redu zadeva pa še aplikacijo ti naloži če seveda želiš katera ti tudi precej olajša in preverja če je na predalu že kaj pošte ali pa se kar prek nje direkt prijaviš in pogledaš če je kaj v SPAM mapi pač tu sedaj dobivam vso pošto ne pa na teh kvazi mailih. Na strica googla pa ne grem sem ga imel tam je super predal, je pa spet prevelika zadeva in še lažje pridejo do tvojih podatkov in tam uporabim samo če je kaj izven konteksta in pol brišem račun na googlu. Pač tale inbox.com tudi ni slab edino kar ni v SLO jeziku to je to je pa dovolj zanesljiv. Aja pa goole vse hrani,vse kar je mogoče od prometa,kaj si brskal in gledal skratka vse brez izjeme je bilo že na TV in niso ali pa niso smeli priznati[/b] ker ko do kaj pride se tudi policija in še kdo obrača na njih in te podatke lahko dobijo žal tako je, torej nismo ravno anonimni in free……………………………………………
lp

Ja na mail386.com se sploh ne pride več…..se pravi, da tisto, kar sem imel tam mailov, jih nikoli več ne dobim. Ali se jih da na kakšen način dobiti?
Če kdo kaj ve, prosim, da mi javite na jacke.black7@gmail.com

Vnaprej hvala !

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close