Prosim za pomoč! kako spremenim….
Vedno imam nastavljen internetni brskalnik google, sedaj pa sem si naložila drug antivirusni program, pa se mi je spremenil brskalni v avg.com, torej ni več google.com.
Kako to lahko spremenim, saj na možnosti, pri firefoxu ne morem, tam je nastavljena domača stran google, ko pa vtipkam v okno, mi vrže gesla pod avg.com…. Prosim za pomoč
Sem že tam spremenila, tudi na nadzorni plošči odstranila avg, tudi odinštalirala antivirusni, vendar brskalnik ostaja avg! torej, ko odprem mozzilo, je vse okej, se mi pojavi google, potem pa v zgornje okno, ne tisto malo, ampak veliko, kjer imamo http naslove vtipkam tu geslo, mi vrže rezultate pod avg…. Še kakšna pomoč?
Hvala, saj to sem naredila, oboje je kazalo okej, po tistem, ko sem vtipkala geslo v brskalnik, mi je dalo gesla ven pod avg. ampak sem odištalirala avg in na novo naložila mozilo, tako da je zdj okej. Samo res ne vem, zakaj včasih ko si naložim kak program, in nisem pozorna pri brskalniku in ga nehote avtomatko spremeni, zakaj se pri nekateri ne da spremeniti nazaj….
Hvala ti vseeno!
Lp:)
Forum je zaprt za komentiranje.