Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija windows media player – poznate

windows media player – poznate

Ali se da naštimat, da DVD ves čas igra (ne da ga jaz vklapljam) v programu windows media player?

Npr. risanka, spot, ko pride do konca, začne spet od začetka.

Hvala.

play-repeat…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

andrej ali matjaž…to je sedaj vprašanje 🙂

andrej ali matjaž…to je sedaj vprašanje :)[/quote]

:)))) levo od največjega knofa PLAY imaš knofek s puščico ki gre v smeri urnega kazalca in skorajda konuje poln krog. Ta knof je za predvajanje brez meja …. torej matjaž :)))))))))

andrej ali matjaž…to je sedaj vprašanje :)[/quote]

:)))) levo od največjega knofa PLAY imaš knofek s puščico ki gre v smeri urnega kazalca in skorajda konuje poln krog. Ta knof je za predvajanje brez meja …. torej matjaž :)))))))))[/quote]

vem 🙂
si me spravil v dobro voljo.

:))) pol ni panike.
Dej me na “matjaža” (puščica okoliinokoliinokoli) in naj se ti dobra volja suka do jutri, al pa kar teden

PS. mater… tudi tale vprašanja ratavajo skoz le težja. Pol minute sem blesal v koliko je 18 minus 17?

:)))))))))))))) ajd, lp

:))) pol ni panike.
Dej me na “matjaža” (puščica okoliinokoliinokoli) in naj se ti dobra volja suka do jutri, al pa kar teden

PS. mater… tudi tale vprašanja ratavajo skoz le težja. Pol minute sem blesal v koliko je 18 minus 17?

:)))))))))))))) ajd, lp[/quote]

men pa dela probleme poštevanka..8 x 7 in podobne. si moram pomagati z računalom 🙂
se boš šel z mano igrico mačke in miši?

za 8×7 in 7×8 jaz ne rabim računala. Te dve rešitvi imam kar napisani na listu zraven monitorja :)))))
Mačke in miši? To je … kaj? A moram obleč trenirko? :)))

(8 + 1 tooooo)

za 8×7 in 7×8 jaz ne rabim računala. Te dve rešitvi imam kar napisani na listu zraven monitorja :)))))
Mačke in miši? To je … kaj? A moram obleč trenirko? :)))

(8 + 1 tooooo)[/quote]

seštevanje je zakon!!!
sodelovanje v igri potrdi s svojim običajnim MON alter-egom.

Hm… glede na to, da do pred nekaj dnevi nisem imel pojma, da MON obstaja, se bojim, da bom moral izkoristiti klic v sili, polovičko in glas ljudstva. Najbrž se moram prijaviti, al ne? In potem nekaj potrdim? Bu?

risanke verjetno namenjene otroku. škoda da si taka polomija od starša raje se ukvarjaj z otrokom, kot pa da ga prepuščaš indoktrinaciji kapitalističnih videostrašil.

si zamešal škatle z zdravili?

si zamešal škatle z zdravili?[/quote]

si buden?

si buden?[/quote]

zdaj ja 🙂

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vprašanje: koliko je 7 krat 8?

si buden?[/quote]

zdaj ja 🙂

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vprašanje: koliko je 7 krat 8?[/quote]

ni na listku?
danes e na vrsti odštevanje 🙂

🙂 je na listku, ma trenutno švica laptop …. ni listkov buhuuuhuu :(((((((((

A tisto od včeraj “mačka&miši”, je kakšna pisateljska alegorija, al taprava igrica? Če je igrica, te uničim (v vlogi mačke, al miši ni panike) :))))

Hm… tole dopisovanje je za eno stopnjo hitreje, kot sporočilo v steklenici, pa morje, pa valovi, pa….

🙂 je na listku, ma trenutno švica laptop …. ni listkov buhuuuhuu :(((((((((

A tisto od včeraj “mačka&miši”, je kakšna pisateljska alegorija, al taprava igrica? Če je igrica, te uničim (v vlogi mačke, al miši ni panike) :))))

Hm… tole dopisovanje je za eno stopnjo hitreje, kot sporočilo v steklenici, pa morje, pa valovi, pa….[/quote]

se bereva po osmi uri

8 in 4 min in kolk je 20 plus 1? aaaammmmmmmmm?????

odpiram novo temo

brezveznimejl@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close