Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija samsung Galaxy Fit pink Ribbon

samsung Galaxy Fit pink Ribbon

Ima kdo zgoraj omenjeni tellefon? Všeč mi je, pa me zanima kako ste zadovoljni z njim.

dons ni več tako, da kupuješ telefon na podlagi tega, da ti je všeč ampak na tem kolk boš znal tak telefon uporabljat, da te ne bo presenetil kakšen račun z najmanj 3 mestno cifro v kaslcu…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Gunnar imaš kakšno izkušnjo z Nokio e6? Ful mi je všeč pa bolj malo mnenj najdem na internetu.
Sedaj imam nokio e71 in mi ful ustreza. Želim pa, da ima nov telefon vsaj toliko kot ima ta star (wifi, word, excel, qwert tipkovnico). Sem iskala tudi takega, da ima vse to pa android pa ne najdem.

Hvala za mnenje:)

Načeloma je v redu, samo jst sem nokio opustil, ker zadnje čase dela zelo slabe telefone, ki se kar naprej kvarijo, zadni dve nokii, ki sem jih imel sta me razočarali, ena ker sem moral 3x menjat flat kabel, druga, ki sem jo dobil v zameno se pa noče prižgat nekaj časa po tem, ko se izprazne, tud če je priključena na adapter, je treba ven dajat baterijo pa spet nazaj… sestra ima tud eno nokio iz e serije, dela ji v redu, samo kar jo moti je to, da ji trokira zarad softwara…

da ima pa vse to pa android je pa samsung galaxy pro, ima androida, qwerty tipkovnico in touchscreen, wifi in ostalo…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Gunnar, ker vidim, da obvladaš…imam samsung galaxy mini..ker nimam nikogar ki bi mi jasno povedal kako dostopam na internet, preko wifi. zanima me ko bom odšla na dopust v ene slovenske toplice kam moram vpisat njihov user. saj to gre tako, da mi potem povejo geslo na recepciji? in to je brezplačno ane? najlepša hvala za tvojo ljubeznivost in pripravljenost na sodelovanje. vse dobro!

wključiš wifi, poiščeš njihovo omrežje ko ti pokaže seznam dostopnih omrežij, ga izbereš in potem ti odpre okence kjer ti piše ime tega omrežja, vrsta zaščite spodaj pa vpišeš geslo, v tist prazen bel prostor in potrdiš, če je geslo pravilno vpisano ti potlej napiše, da je povezano s tem omrežjem in se ti zgoraj pri bateriji pokaže taka bela ikona kot je tam kjer vključiš wireless, drugače pa kar se tiče zastonj wirelessa je pa odvisno od hotela, kafiča ipd. najboljš da povprašaš na recepciji, če je zastonj in če ni koliko računajo in če imajo za ta dostop časovne omejitve.

Najlepša hvala!! Če pa slučajno ne bo šlo, boš lahko na monu zadnje 14 dni v decembru, da te povprašam o tem? 🙂 Ali se ti zdi že preveč predrzno?
Hvala!

ti kar vpraš, če bom le prisoten, bom odgovoril

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close