Najdi forum

MTU nastavitev

pozdrav

moj čisto novi PC z XPji ne pošilja pošte z priponko. Sem se dokopala do informacije, da je potrebno spremeniti MTU nastavitve na 1472narouterju, saj imam 3 računalnike v mreži. Kje to lahko naredim oz kako se to naredi? Imam router linkysy

hvala

V routerju LinkSys pač poišči – se nea spomnim prav točno kje je že MTU napisan – če mi napišeš kateri router imaš to – bom pogledal in ti napisal, če prej nea boš našla kje piše – je pa res – LinkSys ima privzeto MTU nastavitev na 1500 (ali pa 1493) – moraš pa prenastaviti na 1472..
Poglej nastavitve pri adsl-u mislim da je čisto spodaj MTU napisan pa ga nea moreš izbrati, ker je izbran Automatic – ti pa kljukico daj stran – oz. na Manual pa noter vpišeš novo nastaivtev – shraniš in ugasni/prižgi router pa bi moralo delati. Če ti pa nea bo delalo – boš pa MTU nastavila še na računalnikih pa bo

imam router linksys wireless G moder WRK54G

joj prosim povej, kje hudiča je ta MTU nastavitev, ker bom znorela, ko mi email ne dela…..

sm prebrskala že čsit vse….
hvala stokrat

Na opciji zgoraj
Setup
Basic Setup
nekje je napisano Hostname
in Domain Name
Potem pa piđše MTU
Enable Disable
Izbrana je opcija Disable

ti pa klikni na Enable
in potem v okence vpiši vrednost 1470

sori,

pišeš na opciji zgoraj…kje pa na opciji zgoraj, a na nadzorni plošči al kje?
mal se ne znajdem

USPELO!!! HVALA ZA NASVET ………

živjo mam teževe z xbox k mi daje error k morm mtv spremetin natd 1364. prosim pomagaj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close