Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija menjava operaterja-ista mobilna številka

menjava operaterja-ista mobilna številka

Ali se ob menjavi mobilnega operaterja in prenosa številke prenese komplet številka ali samo zadnjih šest številk? Hvala.

Cela številka se prenese.

težko boš prenesla celo številko,če ima npr. simobil 040,mobitel pa ne.

Ja, se da. Jaz sem na Simobilu in imam številko 041, prej sem bila pa na T2

Katja, ali si tudi na T2 imela številko 041? Hvala.

Ja.

Ja cela številka. Sem imela na Mobitelu 031 in zdaj sem na Simobilu in imam tudi 031…

tudi jaz, prej na mobitelu 031, sedaj simobil 031… to sploh ni problem, malce je zoprno le, ker potem “zavajaš” druge, ki mislijo, da kličejo na poceni tarifo k istemu operaterju ;))))

torej če grem iz mobitela na simobil, z temi številkami, a morem prinesti kakšen “žegen” od mobitela, da lahko vzamem to številko??? al kar grem na simoil pa rečem to št. imam in jo k vam prenesem?

V tem primeru greš na Simobil in ti oni vse uredijo. Poveš le, da želiš isto številko, sama sem pri Tušmobilu dobila novo sim kartico, številka pa je ostala ista, le pin in puk sta spremenjeni.

Ampak kako pa potem veš, h kateremu operaterju kličeš? Ker to pa res zna biti nerodno …

Ni nerodno, če je tvoj operater normalen. Se pravi, da ima vsaj približno enake cene klicev v vsa omrežja. Jaz sem na izimobilu (številka prenešenaiz mobitela) in imam enako ceno klicev v vsa domača fiksna in mobilna omrežja.

če maš 041 123 123 pa greš na simobil, kako veš da na simobilu ni tel 040 123 123.

adminloft.com

Seveda lahko vprašaš če je kakšna zanimiva telefonska številka še prosta, samo ponavadi imajo te VIP številke vse zasedene. Najboljšo številko trenutno lahko dobiš na Tušmobilu z začetno 070, ker imaš večjo izbiro kot pri Simobilu in Mobitelu. So pa sedaj na Tušmobilu naredili dobro foro brezplačnega testiranja storitev in omrežja za 1 teden. Neomejene storitve za 1 teden čisto brezplačno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close