Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Vdrli so mi v gmail račun

Vdrli so mi v gmail račun

Že nekaj časa se skušam logirati v svoj gmail račun… sem ga uporabljala za privat zadeve, imam gor kar nekaj še ne shranjenih slik. Pa mi skozi javlja, da geslo ni pravo… in potem sem uporabila recovery vprašanje… točno vem, kaj sem napisala, pa mi napiše, da odgovor ni pravi!! možnosti, da bi poslala na drugi elektronski naslov, nimam, ker gre za stari email.si naslov, ki ne deluje več.

Prepričana sem, da je nekdo vdrl v moj gmail naslov (uporabljam ga že leta in točno vem svoje geslo, prav tako vem tudi odgovor na vprašanje, ker sem ga enkrat že uporabila in je bilo vse ok).

Ko sem se skušala logirat zadnjič in hotela uporabiti recovery opcije, pa mi med drugim celo sporoči, da je manj kot 24 ur, od kar sem se vpisala v svoj e-mail in da zato ne morem odgovarjat. Pa sem zadnjič dostopala do svojega računa več kot tri dni nazaj!

Se zadnje časa pogosto dogaja, je bilo že govora o tem … Meni enako. Če bo kdo našel kakšno rešitev, naj sporoči.

meni isto! točn sem vedla kaj je odgovor, pa nič. pomagalo je, da so mi na telefon poslali posebno geslo. po tem sem takoj zamenjala Geslo od gmaila in zaenkrat je mir. ni mi sicer všeč da majo mojo cifro, samo kaj tko sem vsaj rešla kar je blo gor

enako dobila kodo pa telefonu, zdaj je o.k. in dela ter seveda zamenjala geslo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close