Najdi forum

OE 6 in stiskanje map

Računalnih ima WIN XP, za pošto se uporablja OE 6 (pač starša upokojenca sta se tega navadila in ne želita menjat).

Včeraj sem jima pobrisala konkreten kup e-mailov, vendar ko pogledam prek raziskovalca. se zasedenost ni nič zmanjšala in se že nevarno bliža 2 GB 🙁
Če ročno zaženem strnjevanje map, pa mi čez nekaj časa javi, da mapo uporablja drug program in tudi če kliknem OK, končnega učinka ni …

Kaj še lahko naredim, da ne bo vse skupaj zablokiralo…

Prijazno jima priporoči Outlook 2007, ki je dosti bolj stabilen, varen in prijazen kot OE. Mislim, da ga bosta zelo hitro vzljubila. 🙂

Pregledala sem še kup drugih strani, veliko uporabnikov je dejansko imelo enak problem kot pa jaz glede strnjevanja 🙁

Problem sem zdaj res rešila z Outlookom, uvozila naslove in pošto, jima nastavila bližnjico na namizje (staro za pošto pa odstranila) ter prilagodila pogled, da je skoraj čisto enak kot pa prej … zadovoljni zaenkrat vsi :))

Bingo!

Sicer je verzija 2003, pa bo tudi OK.
Pa mislim, da ta nima prostorske omejitve 2 GB ali pa kake druge velike napake :))

V starem programu pa sem jima iz previdnosti (če bi slučajno kdo od njiju našel prek start->programi…) pobrisala nastavitve pošte, tako da se niti ne bo povezalo :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close