Najdi forum

kako naj odstranim

Ponovno se obračam na Vas s prošnjo.
Kar na lepem sem začela dobivati e-pošto od meni neznanih spletnih strani. Naredila sem blokado teh strani, in za enako zadevo, samo z drugega naslova spet nesnaga. Nameščeno sem imela MIcrosoft Security Essentiele antivirusni program, ker je pred cca. 3 meseci serviser rekel, kao je to najboljši.

Razen neželene pošte sem opazila, da mi računalnik odpira spletne strani tudi dost počasneje kot bi moral za to kakšen internet imam (10 mb prenosa),tako sem inštalira ad-Aware program.
Računalnik sem prečistila, sedaj bi ga pa rada odstranila grem v start/nadzorna plošča/dodaj odstrani programe, in glej ga zlomka, tam ga ni. Grem start/programi/lavasoft in ga najdem označim odstrani in se mi napiše sledeče sporočilo “To dejanje je veljavno le za trenutno nameščene datoteke” in možnost samo za OK in se ne odsrani.

Kako naj ga odstranim.

Windowsi so Licenčni XP-jii.

Hvala za nasvet.

Kaj bi pa že rada odstranila?

Če gre za program, poglej tudi pod meni start ali pa pod datoteke (My programes in naprej v mape).

Če hočeš izbrisat windowse, daj cd noter in sledi navodilom.

Sicer pa program, ki ga opisuješ ni nujno najboljši, lahko poskusiš še kaj drugega, da ti računalnik počasneje dela pa je verjetno posledica antivirusnega programa-

Microsoft Security Essentials je povsem soliden antivirusni program, ki zagotovo bistveno ne upočasnjuje delovanje mlinčka – sploh pa če tega nisi zaznala po namestitvi s strani serviserja. Za dodatno čiščenje računalnika si lahko namestiš: Advanced System Care (brezplačno verzijo), ki vsebuje tudi IOBit malware fighter. Tisti ad-Aware pa najprej odstrani. Če bi šlo za kakšno okužbo, bi ti že tvoj AV program javil, nakar samo klikneš na gumbek Clean in to je to.

Hvala za odgovor!

4anny – ne želim odstraniti Windovse temveč Ad-Aware bi odstranila, pa ne gre. Zaradi katerega AV programa bi mi delal bolj počasi, če sem imela Microsoft Security Essentials ? In še neželo pošto mi je puščal kar precej čez, ne glede na to, da sem določene strani blokirala, sem dobivala še naprej njiove neželjen reklame. Pa sem MSE dala dol in dala got Ad-Aware – prečistila, sedaj pa ne gre stran (po ustaljeni poti preko nadzorne plošče).

Gargi – hvala za nasvet. Ja poskušam odstraniti As-Aware, a žal neuspešno. Moram najti način, da ga prelisičim. Včasih sem imela Noda, potem pa mi je serviser svetoval MSE . Ker mi je puščal precej neželjene pošte sem se odločila ga zamenjati ponovno z Nodom, še prej pa za pregled z Ad-Aware.

hvala za vaš trud

ad-Aware ti ne bo šel dol dokler ne boš ubila procesa v upravitelju opravil

Martin kako se pa to naredi?

korak po korak 🙂

ctrl+alt+del

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close