Najdi forum

plis malo pomoči… vlečem si dol filme s partisa in mi skoraj noben ne dela na dvd predvajalniku,. gledam, da so dvix ali dvdr kot so mi svetovali in da so nad 4 gb. pa nič.

kje bi zanl bit problem? prenašam kar preko ključka. kar so mi pa drugi včasih na dvd prinesli je pa vse delalo? poskusili smo tudi presnet na dvd ali druge ključke. nope, ne dela.

hvala

partis pove vse 😛

drugač ti pa resno odsvetujem uporabo le tega, sploh če bo sprejet nov protipiratski zakon…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

možno, da vlečeš dol .mkv datoteke in jih player ne podpira
zlovdaj kakšnega manjšega, 700-1000mb, pa potem poročaj

Partis je čisto ok. Zakon pa še ni sprejet, ne vem, zakaj bi paničarili, da nam bo nebo padlo na glavo, če zaenkrat še ni nevarnosti 😉

Na DVD playerju?

Je čisto odvisno katere formate ti bere in kako rabi strukturirane zadeve. Poglej tiste filme, ki so ti delali in vleci dol le podobno strukturirane.
Sicer bo pa najlažje če enostavno PC priključiš na TV in gledaš tako.

Najprej moramo razčistiti, kateri predvajalnik sploh imaš: DVD predvajalnik ali DiVX predvajalnik. Prvi namreč lahko predvaja le filme v t. i. DVD formatu (kakršne npr. kupiš).

To pa ni res… DVD predvajalnik ponavadi podpira te formate : CD, (S)VCD, DVD, DVD+- R/RW, DivX, MP3, WMA, JPEG ….

Tko da DVD ali DivX nista ločena predvajalnika…

Lupicin iščeš dlako v jajcu … in mešaš pojme. Formati medijev in formati kodiranja. Nekatere naprave pač ne vrtijo DivX, Mp3 itd.

Marsikdo ima še vedno dobri stari DVD predvajalnik, nekateri celo DVD snemalnik, ki žal ne omogoča predvajanja drugih filmov kot so klasični DVD filmi, nekateri so znali prikazati le še slike in morda predvajati mp3.
Danes pa so dejansko na trgu modeli, ki predvajajo (skoraj) vso multimedijo, razen pri prenosnih modelih le redki znajo predvajati divx filme. Rešitev za take je morda lahko nakup zunanjega multimedijskega predvajalnika, saj postaja bolj zanimivo predvajanje s prenosnih medijev, zgoščenke so že kar malo out, se vam ne zdi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close