Najdi forum

mp3 in vista

V avtu bi poslušali otroške mp3 pesmice, pa mi mp3 ne delajo. Delajo samo na računalniku, ko pa dam “zapiši”, pa mi po tem cd v avtu ne dela? Ali je treba kaj nastavit v računalniku?

Vprašanje je, če ti avtoradio podpira (bere) mp3.Najbrž ne. Zapiši jih z .wav končnico

Avtoradijo podpira mp3.

Nekaj idej:

– banalno a vseeno, mogoče zapisuješ na DVD namesto na CD?
– cd mora biti “finalized” in ne “multisession”. Multisession pomeni, da lahko “dopečeš” še kaj kasneje, finalized pa da si z peko cdja zaključil.
– če za peko cdjev uporabljaš Windows media player na visti je tu lahko problem. Poizkusi uporabiti kakšen drug program za peko (npr. iTunes ali Nero).

lp

Kje pa nastaviš, da je finalized?

bojda so problemi v programu Windows Media Player (spet odvisno od verzije, malce poguglaj), ki zna finalizirati samo audio cdje medtem ko podatkovnih cdjev ne zna. Nevem natančno, ker sam ne uporabljam Windowsov, ti pa svetujem da za peko cdjev/dvdjev raje uporabljaš namenski program. Kolikor je meni znano je na winsih še vedno najbolši Nero, vem pa da se mp3ji lepo zapečejo tudi z iTunes.

link: http://www.askdavetaylor.com/windows_media_player_cds_dont_play_in_my_car.html

lp

Nekateri “CD vekslerji” v avtomobilih ne znajo predvajati doma zapečenih CDjev, ne glede na format CD, ali finaliziran oz. Nefinaliziran CD. Morda je tvoj tak.

Rešitev je morda lahko UKV oddajnik, ki zna brati z USB kjučka ali pomnilniške kartice in glasbo poslušaš na radiju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close