Najdi forum

kateri telefon

Hej
Potreboval bi nasvet za nakup novega telefona v paketu.
Telefon bi naj omogočal WLAN, e-pošto, GPS, in ostale stvari ki sodijo zraven… (GPS ni obvezen). Telefon bi lahko bil na dotik ali pa s popolno (qwerty) tipkovnico, mi je vseeno. Operacjiski sistem je lahko katerkoli tako da to ni problem. OD znamk bi se nekako izogibal LG-ju (slabe izkušnje iz preteklosti), drugače pa mi je vseeno.
Zanj sem pripravljen odšteti do tam nekje 150€, kakšen evro gor ali dol (raje dol). Zanj bi bil pripravljen plačevati do 10€ naročnine pri katerem koli ponudniku.

kaj bi bilo najbolj optimalno zame?

lp

Nokia 3310 ali pa 3210. Noben pameten kolčkaj mobi pač ne dobiš za tak denar. Razen kak klump od LG, ki zgleda fajn je pa največji klump kar ga lahko kupiš.

Moram reči da ti ne verjame 🙂
tako da če te kaj moti ni potrebno sodelovati v temi
hvala

Saj ti je lepo odgovoril. Po rednih cenah, pač veliko izbire ni, kar je dobro, je dražje

Jaz sem bila z mojo Nokio E71 zelo zadovoljna, zdej imam BB, pa se mi toži po njej.

Imaš še eno možnost, ki sploh ni nujno slaba – kupi rabljen telefon. Delovanje funkcij se da kar hitro preverit, originalna navodila za telefone pa je dokaj lahko izbrskati na netu.

Pozdravljeni,

Poznate naš iskalnik po telefonih?

V iskalniku določite blagovne znamke telefonov, ki vam odgovarjajo, ter paket (opcijo izbora dobite tako, da razširite iskalnik tam kjer piše “Več možnosti”).

Za vas bi bila verjetno primerna paket XS ZAME (7 EUR/mesec, 51 minut klicev v vsa omrežja) ali S ZAME (16 €/mesec, 0 €/min v Si.mobilovem omrežju,101 min za klice v vsa ostala omrežja) s tem, da lahko na tem paketu izkoristite tudi akcijo Podvojene minute.

Cena telefona je odvisna od izbranega paketa, boste pa v ponudbi našli kar nekaj takih, ki ustrezajo vašemu cenovnemu okviru.

Želimo vam, da boste zadovoljni z novim aparatom.

Lepo vas pozdravljamo,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Eno vprašanje: moja kolegica je pristopila k Simobilu pred cca. 2 meseca, kupila je tudi nov telefon, ima paket L ZAME s 100 MB podatkovnega prenosa. Ali za njo tudi velja akcija podvojenih minut, glede na to, da na spletni strani piše, da nakup telefona ni potreben. Ali ona še spada med nove naročnike? Hvala za odgovor. Vem da bi ji ta akcija prav prišla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close