Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Katere aplikacije za iPad

Katere aplikacije za iPad

Katere aplikacija imate na iPadu in za kaj jih uporabljate?

Smo čisto frišni uporabniki in zaenkrat imamo gor samo Tripadvisor, Angry birds (itak), Facebook (pa mi ni preveč všeč) in Delo.

Iščem nekaj za pisanje tekstov, pa tko na splošno, kaj je še uporabnega.

VeatherPro je ok, če rada spremljaš vreme 🙂

Drugače pa ima moj gor predsvem aplikacije za delanje glasbe in programe za izedovanje grafike, ker se pač s tem ukvarja.
Gor si daš kaj te zanima, izak je pa na AppStoru vse.

Zelo pogosto imamo radio vklopljen z aplikacijo Slooshaj, tu lahko tudi posnameš karkoli, si naštimaš favoritse itd potem imamo še te klasične … kalkulator, opomnik, koledar, tv spored, zapiski, raznih direktnih povezav na net, Dnevnik, safari za srfanje,

Od igric jaz najpogosteje gor kartam Solitaire City ali pa Uno, pa Candy in Azkend sta za hitre prste
sin ima gor Milionar city, Ice age, Toople, Ally gator, Asphalt5, Infinity Blade, Talking Lary je itak top 1 trenutno,

Fruit Ninja, TuneIn radio, Scrabble, Angry Birds so ta boljse, Cut the Rope (odlicna za vetrenje mozganov starejsih otrok), itd.

Jaz bolj berem knjige kot se igram.

Flipboard – fantastični program za spremljanje Facebook in Twitter objav, zadev v Google Readerju, etc
Ibooks za branje knjig (tudi PDF)
Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close