Najdi forum

kam je izginilo

Katastrofa od katastrofe, se jezim, razbijam glavo joj joj

namreč opravilna vrstica (spodaj na računalniku) – nekateri elementi so se mi nekam skrili. NI več kljukice za menjavo jezika., itd…JOj, joj,

kako naj dobim to nazaj?

Hvala za rešitev problema

Afrodita

možno je da ste jih izklopili..ali zmanjšali vidni prostor..
uporabite desni miškin klik na spodnji opravilni vrstici in si poglejte kaj ste odklopili.. .morda “zakleni opravilno vrstico”??

lp

“zakleni opravilno vrstico¨- pred njim je kljukica. Mi je pa bistveno zaradi preklapljanja jezikov, ki sem jih imela tu, ker jih potrebujem pri delu. 🙁

lp

z desno tipko na miški klikni na opravilno vrstico, izberi opcijo orodne vrstice, poišči kje ti piše vrstica za jezike al kako je prevedeno v slovenštino, pa klikni, da se ob njej pojavi kljukica, če maš pa angleške windowse, isti postopek, izbereš toolbars in language bar.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Gunnar hvala za namig, sem pogledala in pred “vrstica z jeziki” je kljukica. Enako je kljukica pred “hitri zagon”.

Sem že tudi resetirala računalnik, a je enako. Edina možnost je , da postavim računalnik na včerajšnje stanje – to pa žal ne znam. Windowsi XP (s certifikatom)

lp

Martin12- najlepša ti hvala.

Martin12 – naredila kot si navedel, obnovitev naredila za dva dni nazaj, pa je žal stanje še vedno enako.

Res ne vem kam se je zadeva premaknila, skrila. – zdaj sem pa brez idej. Prikazana je samo urica, ikona za glasnost in povezava lokalnega omrežja. Ostalih ikon (jezik!!! za printanje..itd pa Bog ve kje so 🙁 🙁

malo sem poklikal.. a na win7..verjetno je podobno na XP..
desna miška na orodni vrstici… potem lastnosti..zavihek-opravilna vrstica..na sredini -Po meri..
potem ima win7 možnosti:
kljukica pred “vedno pokaži vse ikone….”…
ter “vklop ali izklop sistemskih ikon”

malo razišči

http://windows.microsoft.com/sl-si/windows-vista/The-Language-bar-overview
http://www.google.com.sl/search?hl=sl&source=hp&biw=1272&bih=820&q=vrstica+z+jeziki&oq=vrstica+z+jeziki&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2237l14687l0l20104l16l16l0l10l10l0l186l781l2.4l6l0

Mogoče te je kaj preveč srbelo in si zbrisaja oznako za jezik.
Pojdi >startnadzorna ploščapodročne in jezikovne nastavitvejeziki podrobnostidodajuporabiv redu

Martin12 – hvala, se m naredila kot si napisal. Jeziki so sedaj ok. drugih ikon pa še vedno ni, so v glavnem bile le bližnjice (skype,.Varno odstranjevanje strojne opreme..)

to kar si navedel pod predzadnjim postom je pri xp malo drugače – ….Po meri/ potem se odpre podokno, na levi strani je navedena Mapa na desni strani pa “ob neaktivnosti skrij “, tu sem za Varno odstranjevanjeopreme – za usb ključe – dala vedno prikaži pa ga ne. .

Pomembno je, da imam jezike 🙂

Prav lepa ti hvala.

Jaz sem ti napisal samo za jezike, prepisal z XP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close