Simobil – “Omrežje zasedeno”
Vse znate najti, vse spluvat, a da bi pa mal prebral, kaj pametnega, neeeeee, to pa ne, rajši tukaj jokcate. 😉
Vse znate najti, vse spluvat, a da bi pa mal prebral, kaj pametnega, neeeeee, to pa ne, rajši tukaj jokcate. 😉
Od kdaj je pa Naklo v 07?
Še en dokaz, da ste butaste, na koncu tega besedila je z zeleno napisano Si.mobil gradi najsodobnejše mobilno omrežje klikneš in vidiš, kaj piše…..si morš mislt, ti božiča.
In v tem sporočilu piše, da bodo do oktobra pedenal zadevo, lahko si pa prebereš sama, razen, če se ti ne da in greš rajši spat. 😉
Če ti pa še kaj ni jasno, pa kar vprašaj.
Simobil Si.mobil
Na območju Štajerske, Koroške, Prekmurja in Dolenjske prihaja do motenj pri uporabi storitev. Za nevšečnosti se opravičujemo.
Še en dokaz, da ste butaste, na koncu tega besedila je z zeleno napisano Si.mobil gradi najsodobnejše mobilno omrežje klikneš in vidiš, kaj piše…..si morš mislt, ti božiča.
In v tem sporočilu piše, da bodo do oktobra pedenal zadevo, lahko si pa prebereš sama, razen, če se ti ne da in greš rajši spat. 😉
Če ti pa še kaj ni jasno, pa kar vprašaj.[/quote]
bruhaha najmodernejše omrežje, samo bolj slabo deluje… in to cele tri mesece. nemejebat, no.
noben operater si ne bi smel privoščit takih kiksov, kot je
nedelujoče omrežje
še najmanj pa operater, ki non stop na hinavski način draži svoje storitve
Ko sem dobil zadnji dve obvestili o podražitvah storitev sem bil v precepu ali iti na Mobitel ali ostati – bolj sem se nagibal vprid prve opcije.
Ogromno kličem v zunanje (ne-Simobil) številke in račun bo tako enak. S takšnimi izpadi, ki ti lahko povzročijo resne zasebne težave, pa grem že jutri k drugemu ponudniku. So me prevečkrat opeharili z raznimi “nepojasnjenimi” vsotami na računu, da bi jih imel še željo prenašat.
Pa ti, se smatraš za pismeno?
Kaj imajo dela v Radovljici opraviti z območjem Posavja? Sem šel takoj na njihovo stran, pa ni bilo obvestila. Za težave 21.8. pa gotovo da ne bom šel brati arhivskih novic, četudi bi se dotikale tega območja, so dolžni redno informirati uporabnike o težavah v delovanju!
Forum je zaprt za komentiranje.