Zaslon na dotik
Jaz imam točno takle etui, je usnjen ali “usnjen”.
Bil je sicer malo cenejši, kot je tale. Pa fajn je tisti trakec, da lahko telefon ven potegneš. 🙂
Pa saj je napisla, da se ji ZAKLENJEN telefon aktivira.[/quote]
Me delat panike, verjetno je spregledal/a. Ja, zaklenjen se mi aktivira. Verjetno mi kakšna stvar (svinčnik, ključi) stisne ravno na tisto ključavnico, ki jo moraš par sekund držat, da se ti telefon odklene in on veselo kliče. Malo manj sem vesela jaz, ko me kdo nadere, da kaj hudiča ga kličem, pa se pol ne javim.
Pa saj je napisla, da se ji ZAKLENJEN telefon aktivira.[/quote]
Me delat panike, verjetno je spregledal/a. Ja, zaklenjen se mi aktivira. Verjetno mi kakšna stvar (svinčnik, ključi) stisne ravno na tisto ključavnico, ki jo moraš par sekund držat, da se ti telefon odklene in on veselo kliče. Malo manj sem vesela jaz, ko me kdo nadere, da kaj hudiča ga kličem, pa se pol ne javim.[/quote]
Hehehehe-dokler telefon ne kllce, medtem ko se npr. socno fino prepiras s kom ali pa ko govoris kaksne vroce besedice, potem je se vse zelo OK 😉
Me delat panike, verjetno je spregledal/a. Ja, zaklenjen se mi aktivira. Verjetno mi kakšna stvar (svinčnik, ključi) stisne ravno na tisto ključavnico, ki jo moraš par sekund držat, da se ti telefon odklene in on veselo kliče. Malo manj sem vesela jaz, ko me kdo nadere, da kaj hudiča ga kličem, pa se pol ne javim.[/quote]
Hehehehe-dokler telefon ne kllce, medtem ko se npr. socno fino prepiras s kom ali pa ko govoris kaksne vroce besedice, potem je se vse zelo OK ;)[/quote]
Saj tega se bojim in zato tudi sprašujem;)
Forum je zaprt za komentiranje.