Najdi forum

Ali mogoče kdo ve če internetni forum na naslovu: [www.so-fov.or] sploh še deluje? Nujno bi rabila nekaj iz tega naslova pa mi noče odpret.
plp

Prosim, če bi lahko kdo preveril če ta stran še deluje ali samo pri meni ne dela?
Hvala, Teja

Očitne ne dela več ker zgleda da je v prodaji ali je celo prodan.
http://www.internetmojster.com/trgovina/www-so-fov-org-naprodaj.html

Ja ta je pa dobra, mislim kr neki!!!!!!! Vsaj opozorili bi nas lahko!!!

Glede na to, da je velika večina internetne vsebina na voljo brezplačno, je vseeno malo čudno pričakovati neko odgovornost (ne)delovanja. Lastnik marsikatere spletne strani je kak šudent, delavec.. lahko tudi brezposelna oseba, vsaka spletna stran pa zahteva določena sredstva in predvsem čas nekoga, kateri to velikokrat tudi zastonj ureja.

Sicer tistega foruma ne poznam, vseeno pa mislim, da lastnikom raje reči “hvala, ker ste se trudili za nas”, kot pa da si hud nanj, ker ti pač ne POKLANJA VEČ tako svojega denarja ( najem strežnika, registracija domene…) kot svojega časa.

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Forum je bil namenjen študentom FOV in bi ga kot takega lahko urejela fakultete ( med drugim ima tudi smer informatika )!!!!!
Res žalostno da v času ko je največ izpirov forum kar izgine !!!

Če se prav spomnim, je forum tudi lani (2008) nekje v tem času padu dol. Upam, da je bo pojavil nazaj, ker sem si z njim zelo pomagal in nudi veliko informacij. Ali pa naj se vsaj prenese vsa vsebina, ki je res neprecenljiva.

oj,

js sm tut opazla da se je sesul tko k lansk let tale fov forum…kaj pa rabte? mogoče vam lahko pomagam!

lp,
m

KAJ JE S FORUMOM!?!?!?!?!?!?

Nam izrednim sploh pa tistim ki hodimo v redno službo je bil v VELIKO pomoč!!!!!!!

res upam da bo stvar čimprej začela delovati!!
izpiti so tu!!

Poglejte, še vedo si lahko pomagate z zapiski iz Dakijeve in Pelhanove strani. Najdete krajše, pa tudi daljše zapiske, tko da se za vsazga kej najde…

PS: tudi sam sem izredni in si bom pomagal zgolj z zapiski iz teh strani. Pa brez panike, tudi če forum ne bo več deloval.

pozdrav,

med brskanjem po netu sem našel tole stran, sicer še popolnoma neuporabno, ampak če se bo prijavilo dosti folka bo dobila smisel. In upam, da bo tudi delala nekaj časa 🙂

http://fovforum.mojforum.si/

LP

Lahko prosim za link do Dakijeve in Peljhanove strani. Pa se nekaj bi vprasal. Na izpitu od Statistike pri Jesenkotu je se vedno dovoljeno imeti kjigo in druge pripomočke?

Thnx

Link: http://fov.pelhan.net/

Ja, pri statistiki je še veno dovoljeni imeti vse.

PLP

Še to bi vprašal. Za VS Statistiko, katera poglavja iz Jesenkove knjige je potrebno znati?

Ker tista poglavja z intervali mi ne disijo najbolj:S

Heeej..

..joj, tud jaz pogrešam naš forum ;(

Bacar, greš jutri na izpit Statistike v KR…imaš mogoče kakšne zadnje teste…to kr je gor pri Pelhanu in Daki, je vse zelo staro..

Heeej..

..joj, tud jaz pogrešam naš forum ;(

Bacar, greš jutri na izpit Statistike v KR…imaš mogoče kakšne zadnje teste…to kr je gor pri Pelhanu in Daki, je vse zelo staro..

Hoj!

Glede na to, da naš forum ne dela, bi vas vprašala oziroma prosila, če ima kdo zapiske iz predavanj za Poslovodno računovodstvo oziroma kakršne koli vaje z rešitvami (razen knjig) in mi jih posreduje. Na forumu je bilo kar nekaj vaj z rešitvami, zdaj pa še tega ni.

Hvala in lep pozdrav vsem.

na statistiki zal nisem bil, grem 13. julija. Sem se pa mail-al direktino z Jesenkotm. Pravi, da so naloge se vedno podobne. Se pravi 4 racunske naloge. Tako da, ce konkretno prestudiras stare izpite si na dobri poti!

Če pa je kdo bil 11. junija na Statistiki, lepo prosim za izpt. Hvala!

Zdravo,
imam skripta, ki vsebuje rešene naloge iz Praktikuma (po poglavjih):
1. Amortizacija (7.2.1, 9.1, 9.2)
2. Zaloge materiala (7.2.4, 7.2.5, 7.2.6, 9.3, 9.4)
3. Naložbe v zalogo materiala (7.2.3, 7.2.8, 9.9, 9.10, 9.11, 9.12)
4. Naložbe v zalogo dokončane proizvodnje (7.2.10, 9.5, 9.6)
5. Naložbe v terjatve do kupcev (7.2.12, 7.2.13)
6. Obv. do virov sredstev in gospodarjenje (7.3.1-7.3.8 (razen 7.3.6), 9.22-9.25))
7. Stroški: 7.4.2-7.4.8, 7.4.10-7.4.18, 9.15-9.21)
8. Poslovno izidni tok (7.5.9-7.5.15, 9.26, 9.27, 9.31-9.35, 9.53, 7.5.17-7.5.21, 7.5.22-7.5.29, 9.46-9.50)
9. Kazalniki (9.55, 9.56)
+ 9 rešenih izpitov.

Cena je 20 €.

Piši na e-mail: blekica@hotmail.com

PLP, Maya

Potrebujem pomoč oz. inštrukcije za dr. Kljajiča Optimiranje in simulacija sistemov. A kdo kej zna?

Sem dal sporočila pod Lepljivo – torej vedno na vrhu, dokler bo aktualno, potem pa gre med stara sporočila 🙂

Klemenxx

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ja tisti ki nujno rabite kake zapiske lahko tudi pogledate na to stran–kjer so tudi dobri zapiski
http://www.student-info.net/index.php/studentopolis/knjiznica/mbfov

pozdrav,

ima kdo zapiske za Metode in tehnike projektnega dela, in sicer bi rabil kako se računa pomičnost, kritična pot, CPM metoda…. ??

Nujno, prosim na email gregor_slo@yahoo.com

LP

Pozdravljeni,

Nočem reklame delat, ampak bi blo res fajn, če bi se jih malo več registriral pa začelo tam pisat, ker bi si lahko bolj pomagal. Men je stari forum res prow pršu in ta forum sem postavla zgolj zato, ker ga noben drug noče. Sicer se ne da datotek gor dajat (je free) ampak si zaenkrat lahko vsaj napišemo kaj, pa kake datoteke si lahk prek maila pošlemo. Ko bom mela pa malo več časa, bom probala pa tud to zrihtat in ga dat na svoj server. Imam pa kar nekaj gradiva pa tud drugi ga sigurno imate in bi komu lahko še praw pršlo.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close