moder zaslon – PROSIM POMOČ
moder zaslon (in reset računalnika) se mi je prikazal dvakrat v desetih minutah. ker mi je med napakami pokazalo, da je napaka v začasnih datotekah (temp.) sem s programom čiščenje diska zbrisala vse začasne datoteke. naj povem da se mi je kake dva tedna nazaj tudi prikazoval moder zaslon pa sem že zbrisala začasne datoteke ( napaka ista ) in je bilo do zdaj vse ok. res pa je da je bil danes računalnik prižgan že cel dan,če ima to kaj veze?
Težko je kaj konkretnega svetovat, lahko je programska napaka lahko je kaj narobe z gonilniki
lahko je strojna napaka, poskusi, start – moj računalnik – lastnosti – dodatno – zagon in obnovitve –
nastavitve in imaš – samodejno zaženi ponovno tu odstrani kljukico in ko boš spet imel moder zaslon
bo ostal, tako da boš lahko videl zakaj se gre, tiste dolge cifre pa vpiši v gugla in boš videl, kaj ti
bo naložil. Nisi nič napisal kakšna okna imaš, 2x ne bom pisal, to pisanje je za XP.
Lahko pa v google napišeš “moder zaslon”, če ti pa angleščina ne dela težav pa napiši BSOD
(blue screen of death).
martin12, visto imam sem pozabila napisat ja.
Gargi, nameščala nisem še nikoli nič, edina stvar ki sem jo namestila že čisto na začetku ko sem kupila prenosnika je bil free antivirus avast. no in z avastom sem že večkrat preskenirala pa ni našel nič. sicer že kar nekaj časa nazaj mi je našel dva trojanca jih blokiral in zbrisal.
se je pa prenosnik malo močneje pregrel ja ko sem ga imela zadnjič tik preden se je pojavil modri zaslon cel dan prižganega in je bil kar vroč.
Forum je zaprt za komentiranje.