Najdi forum

album Picasa

Včasih se je dalo za spletni album nardit link in je slikce lahko gledal vsak, ki si mu ta link poslal. Zdaj pa gledam in te možnosti za nardit link več ne najdem, lahko pa daš album v skupno rabo s tistimi, ki imajo googlov račun. A prav razumem? A res lahko te slikce oz. povezave do albumov vidijo samo tisti z googlovim računom? Ker pol slikc ne morem poslat precej mojim prijatlom …
Bo treba najt en drug album najbrž, kjer se še da nardit link in ga komu poslat.

Vse deluje kot je včasih. Poskusi znova. Posodobi tudi Picaso.

No, zdaj sem ugotovila naslednje: na starem google računu se na desni strani še zmeraj prikaže link “ustvari povezavo do tega albuma”. Kot zmeraj.
Ko odprem spletni album na novem računu, tega ni.
Sem vse preklikala, pa ne najdem, kje bi se to dalo nastavit?

Pa saj imaš povezavo zgoraj v naslovni vrstici brskalnika.

Ja, ampak če pošljem tisto povezavo iz naslovne vrstice po mailu, je pol prejemnik ne more odpret brez gesla … (ker imam albume označene kot zasebne).

Če pa v starem google računu kliknem na “ustvari povezavo do tega albuma”, se pa kreira povezava, pri kateri za odpiranje oz. ogled slikc ni potrebno geslo. In to mi zdaj manjka v novem računu …

Evo, našla odgovor tule.
Popravila nastavitev zasebnosti na “vsi s povezavo” in zdaj se mi tudi v novem računu pojavi link “ustvari povezavo do tega albuma”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close