ugoden telefonski paket?
Sem na Simobilu, paket 3 zame…vse super in prav, imam 1000 minut pogovorov, 1000 sms-ov v ceni 20 evrov, če pa kličem v druga mobilna omrežja, pa doplačam razliko.
glede na to da nikoli ne porabim več kot 300 minut simobila in 50 minut stacionarnega, se mi zdi škoda toliko plačevati, poleg tega pa imam vedno še nekaj ostalih omrežij, katere ekstra plačam.
Se splača vzeti kak pameten paket, lahko tudi pri drugih ponudnikih? Kako je kaj s Tuš mobilom in Debitelom? A ste zadovoljni?
Saj bom vprašala tudi v njihove poslovalnce, a najprej vprašam vas 🙂
lp
Tanja pozdravljena,
Lani smo prenovili našo ponudbo in novi paketi ZAME že vključujejo zakupljene količine klicev v vsa druga omrežja, tako mobilna kot stacionarna. Paketi se med seboj razlikujejo po številu zakupljenih minut v druga omrežja, vključujejo pa tudi neskončno število minut znotraj Si.mobilovega omrežja (razen paketa XS ZAME).
V primeru, da niste vezani na podlagi Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti, je menjava na nove pakete brezplačna. Menjava paketa se zaračuna v enkratnem znesku 20 EUR v primeru, da ste vezani. Več o menjavi paketa lahko preberete na naši spletni strani.
Svoje klicne navade za nazaj lahko kadarkoli preverite na portalu Moj Si.mobil in tako ocenite, kateri od novih paketov bi vam morda bolj ustrezal in ga po želji tam tudi sami spremenite. Lahko nas pokličete tudi na našo brezplačno številko 080 40 40 40 ali se oglasite na vam najbližjem prodjanem mestu in z veseljem vam bomo svetovali.
Prepričani smo, da bomo med našo ponudbo našli tak paket, ki bo pravi za vas.
Lep pozdrav,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.