Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija U torrent 2.2 počasen upload

U torrent 2.2 počasen upload

Prosim za nasvet. Zelo počasi sejem na utorrentu. Ko film downloadam gre tudi dokaj počasi. Npr. film 1,3 GB vleče dol cca 3 ure. Hitrost je od 130-160 Kb/s. Sejem pa največ s hitrostjo 90 Kb/s, to se dogaja zelo redko, največkrat pa od 0,3 – 1,5. Tako, da, če imam računalnik prižgan pol dneva odsejem največ 700 MB. Problem je ratio. Ko zaženem CTRL G mi sporoča, da je povezava OK, da lahko sprejemam, vrata za oddajanje pa so zaprta. Velikokrat pa imam v desnem spodnjem kotu rumen trikotnik ( napačne povezave). Internet imam preko siola, imam modem. Ker sem v bistvu bolj začetnik in mi računalništvo ni prav domače, sem starejša generacija, prosim za pomoč, da bi zadeva delovala hitreje.
Hvala in lp

link

Sem že imela take nastavitve, pa ni bilo nič boljše, no, danes sem vse ponastavila, pa je še slabše, kot nastavitve, ki jih sam torrent nastavi.

mogoče pa ti požarni zid nagaja

Ja, verjetno bo nekaj na tem. Če na torrentu pogledam dnevnik, piše error opening windows firewall 0 x 800070005 Access is denied. Kaj lahko naredim?

Ali mi res nihče ne zna svetovati ???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close