Javna tribuna – Vprašanje za Si.mobil?
Vljudno vabljeni v sredo, 30. marca 2011 med 11:30 in 12:30 uro, da se z vprašanji in izkušnjami pridružite Javni tribuni, ki bo potekala na forumu Starševski čvek.
Gostje Javne tribune bodo Si.mobilovi svetovalci, ki bodo z veseljem odgovarjali na vsa vaša vprašanja in izkušnje.
Vas zanima:
[list]
[*] kateri paket je najbolj primeren za vas, za vašega otroka?
[*] kako lahko nadzirate porabo, znižate račun?
[*] …[/list]
Več informacij o prihajajočem dogodku preberite v rubriki: [b]Novice[/b]
P:S: Vam mobilni telefoni, paketi, tarife, nastavitve telefona, računalniki, programska oprema in ostale e-naprave predstavljajo izziv ali težavo? Vabljeni na FORUM: Računalništvo in mobilna telefonija[/b][/url][/i][/i]
Ker me jutri ne bo blizu računalnika, bom danes vprašala. Prosim vas, da uvrstite med vprašanja.
Pri Simobilu imam naročnino “3 zame” z znižanjem in znaša 21€ skupaj z klici v druga omrežja. To je bila akcija v lanskem poletju. Takrat sem vzela tudi telefon in se vezala na dve leti. Zdaj imajo nove akcije in nove naročnine. Če zamenjam naročnino v paket, ki je po bonusih enakovreden, ampak cenovno ugodnejši, koliko moram plačat? Fer bi bilo, da lahko brezplačno preidem na nov paket, ker starih itak ni več. Hvala za odgovor.
jaz sem plačala menjavo paketa kar 20 evrov, prav tako moja mama in brat, še zdaj ne vem kaj je tako drago,imela pa sem prej naročnino 12 evrov, za eno leto, po novem pa bi bila naročnina 24 evrov, spremenila sem paket in plačala kar 20 evrov, sramota, zdaj plačujem 16 evrov na mesec, govorim neomejeno v simobil omrežje, imam pa še 101 minuto v vsa druga omrežja, tudi stacionarna
Pozdravljeni,
Res je. Strošek menjave paketa, ker ste trenutno še vezani na starem paketu ZAME, znaša 20 €. Če bi ne bili vezani, bi bila menjava brezplačna. Starih paketov ZAME, ki ga imate tudi vi, ni možno več skleniti na novo, tisti, ki pa ste jih sklenili v preteklosti, jih seveda lahko imate in jih ne ukinjamo.
Če imate vi, ali drugi uporabniki med.over.neta-a že danes še kakšno vprašanje, nam lahko to pošljete tudi na forum@simobil.si in bomo odgovore umestili znotraj javne tribune jutri.
Lep pozdrav,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.