Najdi forum

travian six NUJNO !!!

Ali kdo ve, kako se konča igrica travian six? kako naj mu jo uničim, da pač ne bo mogel več igrat, oz, da ga sesuješ…zanima me za moža, ki ne more končat. pa ne me prosim spraševat zakaj in vse ostalo….naj se samo javi nekdo, ki ve odgovor. Imam njegovo uporabniško ime in geslo hvala

In kaj boš s tem dosegla? Naredil si bo novo geslo, novo mesto, ker bo moral začeti od začetka, bo še več za računalnikom.

Sicer pa odgovor na tvoje vprašanje – njegove vojake pošlji v napad, seveda tako, da mu jih pobijejo. Ne vem, če to znaš. Ampak spet boš dosegla ravno nasproten učinek.

Pokvari računalnik. 😉

oj, rabim tak odgovor, kako mu uničim vse, da bo moral začeti vse 100% na novo…..ne bo se mu dalo, ni panike, mi je am rekel, se pravi vse vojake pobijem, pošljem v napad ? Svašta, kaj moški igrate…:)

Sem ženska,pa tudi igram travian.
Če mu pošlješ vojake v boj,mu jih lahko pobijejo(pač naredi nove vojake),lahko se vrne nepoškodovana nazaj v alianso in s tem pridobi heroj na ceni,pa še surovine si lahko prinese iz tega napada (plen),tako da s tem ne boš kaj dosti naredila.
Sicer poznam način,kako uničiti njegovo alianso,ampak ti tega ne izdam 😉

JA spremeni mu geslo pa mu v emailu zbriš pošto. al pa multihunterju(temu k ma travian čez) napiš
kašno žaljivo sporočilo pa mu bo račun zbrisu.

najbol enostavno 😉

no poglej.. vbistvu se da izbrisati racun … gres na profil nato na racun in potem izbrisi racun .. ampak on lahko to ustavi ce to vidi v 24 urah oz. enem dnevu … izbris racuna traja 3 dni preklice ga lahko le v prvem …

v bistvu je serverja konec na six-u po 100 dneh na normalnem serverju pa po 300…

upam da ste razumeli. 🙂 😀

lp

ja AHHHHH pravilno si povedal se strinjam s tabo :=

tud jez se strinjam

klikn pa se registriraj pa te ščitm

http://www.travian.si/index.php

pejt na profil pa racun pa dej izbris racuna

http://www.travian.si/?uc=six_10956 registriri se tuki pa te branm na travianu

priporočam saj sem 5 na lestvici na speedu

no js igram na 3x dragonx

Pošlješ žaljiv IGM nekaj dobrim igralcem in upaš, da ga bo kdo prijavl ali naredi svoj acc. pošlji žaljivko iz tega acc. in prijavi multyhunterju.

travian če nočeš da igra igraj na scripte al pa kkšnemu piš kletvice pa vas bo multihunter banal… najlažje

glej sej se da zbrisat acc.: pač greš pod račun in mu zbrišš acc., ker pa se briše 3 dni v 1. dnevu se pa brisanje da ustavit, prosiš moža, da se peljeta za en dan nekam na izlet al pa ne vem js kam, skratka da en dan ne igra in si rešena!

spremeni geslo in zadeva je rešena

poročena?

lepo mu povej, da slabo brani svojo vasico, in da mu jo bo sovražni senator v kratkem osvojil in prevzel, če ji ne bo posvetil več pozornosti in obrambe.

Će tud to ne bo pomagalo, da bo zmanjšal dozo travijana, je pač izgubljen primer.

Travian je luštna igra, ampak samo igra in ni vredna niti malo slabe volje v zakonu. Zato ga poplnoma upravičeno postavi pred dejstvo, kaj mu je pomembnejše – ali ti in zakon ali travian. Pa naj izbere – pa ti tudi.

Lep pozdrav

Janez

KDAJ SE KONČA SIX?

napiš multyhnterju kaj žaljivega in on bo blokiral acc

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close