Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako čistite prenosnike?

Kako čistite prenosnike?

Tipkovnica prenosnika je precej prašna, med tipkami so tudi drobne smeti. Kako se lotiti čiščenja, da ne spraviš med tipke še več smeti? Ali ekranu kaj škodi, če ga brišeš z vlažno papirnato brisačko? Hvala.

Tipkovnico s sesalnikom (daš majhno krtačo), vlažna pap. brisačka je ok (ampak nežno).

Jaz imam na mizi en navaden čopič za pleskanje in ga več ali manj vsak dan
“skrtačim” s tem čopicem . Ekran pa obrišem z rahlo vlažno papirnato brisačo.

Ampak s čopičem se meni zdi, da vse spraviš vmes, med tipke, samo vidi se ne.

Cyber Clean – prodajajoo v big Bangu – super stvar!

Sem si ogledala video za ta Cyber Clean – zanima pa me, aje to kaka kemija, sicer imam raje umazan prenosnik; za koliko časa ga lahko imaš in koliko stane? Hvala.

In kako ta cc potem očistiš?

cyber clean je ok, deluje tud dezinfekcijsko, ma vonj po citrusih, uporbljaš ga pa lahk dolg časa, maš pa manjše pakiranje k je v vrečki al pa večje k je v lončku, tist k je v vrečki, ma zraven indikator, k ti piše, da k rata temnejše barve, taka k je v tistem okvirčku ga zamenjaš. Stane pa okrog 5 eur v vrečki in okrog 7 eur v lončku.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Jaz laptop samo prelizem, pa je cist.

jaz ga redno čistim, ker se na ohiđju zelo poznajo prstni odtisi. tudi prah na ekranu me moti.

redno ga čistim z mikro krpico za čiščenje očal. tipkovnico pa s krpico, ki nase vleče prah.

važno je, da prenosnik uporablja samo ena oseba in ni izgovorov kdo ga je potacal in kdo ga puca.

Jaz ga pa enostavno redno zapiram,oziroma položim na tipkovnico tisto tanko črno pokrivalo,ko ga dobiš zraven,ko kupiš prenosnik.Če pa so že smeti in ne gredo smeti ven,pa enstavno popiham….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close