Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Nadlegovanje preko mobitela

Nadlegovanje preko mobitela

Zanima me, ali katero trenutno nadleguje kdo preko mobilnega telefona (s spolnimi vsebinami ipd)?

Kako naj ugotovim kdo je oseba, ki me nadleguje preko telefona oz. kje se nahaja.

Prijavi na policijo?Ne vem,a je skrita številka?

Policija ne ukrene ničesar. Operater mu je že poslal opozorilo, da bodo izklopili telefon.

Številka ni skrita, je pa predplačniška.

Če imaš novejši mobi,lahko ga zablokiraš,nisem ziher ampak mislim da lahko

spolne vsebine ? kaj je to ? sms ? mms ?

Sms-i, MMS-i, klicanje.

Moti me, da ne vem kdo je in ali gre res samo za telefonsko nadlegovanje ali človek točno ve, kdo sem in kje sem doma.

Pa se z njim pogovarjaš, ali je le tiho na drugi strani?

zakaj se pa oglašaš na klic ?

To je pa lahko samo moški vprašal.

V bistvu sva komunicirala samo enkrat, ko je poklical z nove telefonske, ki je še nisem poznala. Sva takoj zaključila.

Tudi meni se je to zgodila pred enim mesecem. Meni je dejal, da imam številko na netu za seks. Kos em pa mu dejala, da ga bom prijavila policiji, da imam njegovo številko me več ni poklical in ne poslal nobenega sporočila.

Hecen nick sem dala pa ko boste prebrali moj zgodbo se boste tudi smejali. Mi smo se smejali 3 dni skupaj.

tudi mene so nadlegovali na telefon, in to ko še ni bilo GSM aparatov. Ko sem dvignila slušalko je nekdo na drugi strani začel težko dihati in stokati…. enega lepega dne pa me je razkurilo in ko sem zaslišala stokanje sem samo izustila: “daj si ga med koprive” in odložila. No potem pa je bil mir. Smejali pa smo se 3 dni skupaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close