Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija KAKO NAJ SNAMEM DRIVERJE ZA TISKALNIK HP LASERJET 1020??

KAKO NAJ SNAMEM DRIVERJE ZA TISKALNIK HP LASERJET 1020??

Nujno rabim vašo pomoč! Če mi date link, pa mi malo pomagate, kako naj naložim?
Računalnik sem imela na servisu, pa je konec z mojimi driverji. Prosim lepo, pomagajte, da ne bom težila servisu.

Hm, le zakaj so Američani naredili Google? Zato, da nas nadzirajo in povečajo prodajo CocaCole? Verjetno, na srečo pa lahko z njegovo pomočjo tudi kaj poiščemo. Poizkusi še ti na http://lmgtfy.com/?q=hp+laserjet+1020+driver

in klikni na prvi link na seznamu zadetkov.

Saj tam sem bila, pa nisem znala naprej…..daj mi povej, kaj naj kliknem.
Ali moram najprej potrditi, da se strinjam? Res sem mal trapasta, ampak printala bi pa vseeno rada.

Najprej na tej strani klikni na ustrezno verzijo operacijskega sistema, ki ga imaš, potem klikni na link HP LaserJet Host Based Print Driver Package ali HP LaserJet Host Based Plug and Play Package in si preberi navodila za instalacijo pod Installation Instructions.

Potem klikni na Download in se strinjaj z vsem ter potrdi vse.

jaz sem pred nekaj časa kupil nov tiskalnik hp photosmart c3100,driverje na cd-jih pa sem zgubil.na računalnik sem dobil viruse,in moral sem ga formatiratti in naložiti nove vindowse,driverji pa so šli v nič.prosil bi vas za pomoč ker sem iskal po spletu,driverjev pa nisem našel,Prosim!!!za predstavitev potrebujem slike ker se mi šteje pri zaključnih ocenah.prosim za vašo pomoč.

Tukaj Izberi tip tiskalnika in OS

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close