nokia c7
Prosim za pomoč. V aplikaciji “posodobitev prog. opreme” sem hotela prenesti prvo in drugo aplikacijo (posodobitev aplikacije T… -naprej ne vidim kaj piše, in družabna omrežja). Po nesreči sem prekinila prenos (zato tudi ne vidim celotnega izpisa prve aplikacije, ker prve aplikacije ni več med tistimi, ki bi jih lahko prenesla, če pa grem v zgodovino piše da kao ni nameščena, družabna omrežja pa sploh niso prenesena zato jih imam še vedno v meniju “prenesi”).
Torej za družabna omrežja me ne skrbi. Zanima pa me kako namestiti prvo aplikacijo pri kateri je pisalo POMEMBNO ??? Očitno je prenesena že, kako pa jo namestiti, ker tega ne najdem nikjer?
Hvalaaa!!!
Vse se “dogaja” na telefonu nokia c7. Nisem prenašala na drug telefon. V meniju Prenos programske opreme kjer so na voljo za prenos (predvidevam, da za isti telefon, torej Nokia c7) 4 aplikacije je prva aplikacija (aplikacija T…? ) izginila po tem, ko sem prekinila prenos. Sicer pa niti ne vem kam drugam kot na isti telefon naj bi prenašala te aplikacije?
Ste napisali v naslovu, da gre za Nokio c7, pa sem izgleda spregledala.
V vašem primeru gre za posodabljanje aparata in aplikacij na njem. Tudi če vam je napisalo, da je nujno, to v resnici ni.
Če želite ponovno opraviti posodobitve, izberite: meni – nastavitve – telefon – upravljanje telefona – posodob.naprave – možnostu in izberite posodobitve.
Lep pozdrav,
Maja Lapajne
Naročniški center
Forum je zaprt za komentiranje.