Najdi forum

Problem z mojo nokio

Živjo,

pred mesecem dni sem pri simobilu kupila novo nokio c7, ki je do sedaj delovala ok. Edino, kar sem opazila, je bil nekoliko temnejši madež velikosti 1×1 mm na displeyu pri robu, ampak ta madež me ni tako motil, da bi gsm nosila nazaj.
Zdaj se je pa zgodilo, da sem včeraj pogledala na telefon in se mi je zdelo, da so vse barve tako nekam svetle oz. so izgubile svojo prvotno, izrazito barvo. Tekom dneva sem ob uporabi telefona videla, da mi, ko napr. pišem sms sporočilo, barve utripajo- od svelješih do temnejših. Tudi, ko preklapljam med funkcijami, je včasih kar bolj rdeč display. V glavnem, barve štekajo in zato sem izklopila gsm, ga polnila, a problem še vedno ostaja.
Zanima me, kaj je to in če se za takšne reči že lahko nese gsm na servis, saj mi je to zelo moteče in venomer se mi zdi, da bo naenkrat kar vse črno ter ne bo več deloval?
Poleg tega me zanima, če pustim gsm tam, bo to seveda trajalo določeno število dni- a dobim kakšen nadomesten telefon za ta čas, ali se pač moram znajti po svoje (biti brez)?

Hvala!

Pozdravljeni,

Žal nam je, da vaša nova Nokia c7 ne deluje povsem kot bi morala. Glede na to, da je telefon v garanciji, vam predlagamo, da ga prinesete na naše prodajno mesto, da ga posredujemo na pooblaščeni servis, ki je odgovoren za odkrivanje napak, popravilo ali morebitno zamenjavo telefona z novim. Stranke, ki oddajo svoj telefonski aparat v popravilo na Si.mobilovih prodajnih mestih ter tudi na večini pooblaščenih prodajnih mest, prejmete v vmesnem času nadomestni aparat.

Za več informacij o naravi vaše napake lahko povprašate tudi direktno na pooblaščenem servisu za Nokio, ki je Teleray d.o.o. Nahajajo se na Riharjevi ulici 26 v Ljubljani, telefon servisne službe pa je 01 476 08 02, 041 368 000 ali 040 368 000.

Upamo, da bo vaš telefon kmalu deloval kot bi moral.

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Hja podoben primer sem imela tudi jaz, le da sem počakala toliko časa, da je displej čisto črn, da se na njem ni dalo videti nič več. Nesla sem na pooblaščen servis, ki mi je po enem tednu povedal, da je telefon prišel v stik z vodo. Čukasto sem gledala, še bolj bedasto poslušala! Seveda sem povedala, da to ne drži, saj je nikoli nisem imela v vlažnem vremenu…… pa so se na kondenz izgovarjali itd. Skratka plačala sem 100€ za popravilo. Ko sem dobila telefon po 45 dneh nazaj je bilo ohišje v dveh barvah???? Sem požrla. Na telefon sem pazila še bolj kot prej. Po enem letu se je napaka ponovila. Ker več ni bil v garanciji sem šla najprej k serviserju preveriti, kaj je z njim narobe in sem dobila odgovor, da je platforma šla -na žalost tokrat že drugič. Izvedela sem tudi, da me popravilo stane več, kot nov telefon. Poslovila sem se od znamke Nokia (čeprav ima sprejem signala daleč najboljši) in sem šla nazaj na Sony Ericson-a.
Hotela sem samo povedati, da velikokrat za napake obdolžijo uporabnika, pa čeprav ni nič kriv.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close