simobil- lahko ponovno naročnino- nekdaj dolg
Zanima me, če je možno vzeti ponovno naročnino pri Simobilu, če si imel včasih (še prejšnje leto) dolg, katerega sem odplačala po obrokih? Namreč bivšemu sem takrat vzela naročnino, pa potem, ko sva se razšla, mi je naredil štalo. 1000 evrov pufa, katerega sem potem po obrokih odplačala, naročniškega razmerja pa seveda več nimam. Glede na to, da imam jaz sedaj zadnje leto in pol Tuš Mobil, pa sem blazno nezadovoljna, bi rada presedlala k kateremu drugemu operaterju. V glavnem, mogoče kdo ve od vas, če je bil kdaj v podobni situaciji itd.?
po moje ne bi smelo biti problema, če si vse poravnala, ne vidim razloga, da greš ponovno na naročnino
p.s. od simobil-a zahtevaj pisno potrdilo, da si res vse poravnala, ker imajo navado, da ti še kakšen “puf” naložijo…ti povem iz lastnih izkušenj 😉
vseeno, če imaš odrezke, zahtevaj pisno potrdilo…meni so od plače trgali in še račun so mi zablokirali…in ko sem vse plačala sem zahtevala potrdilo in so mi ga poslali
hja, sem že pozabila na to…sam naenkrat me je usekalo :D…tako da tisti ki misli, da so pozabili, se moti…vsakega najdejo…pa četudi traja 10 let :D:D
p.s. sedaj veš, da nikoli več ne boš ponovila iste napake
Optimizem, ja. Sem prvi korak naredila, ko sem se te osebe losala iz življenja nasplošno. Je bilo vse lažje. Trpet finančno stisko, odplačevat pufe, delat k budala… Ma lažje bilo. Vsaj voljo sem imela.
Na, lej, kam me zanaša… Malo so se mi preveč spomini obudili…
Ajdi, hvala za komentarje…:-) Vse lepo.
Pozdravljena sghsgh,
Če ste vse obveznosti poravnali tako kot je bilo dogovorjeno, ni nobene ovire, da bi sedaj ne mogli skleniti novega naročniškega razmerja. Oglasite se na vam najbližjem prodajnem mestu in prodajno osebje vam bo z veseljem svetovalo.
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.