simobil ali mobitel
Pri nas smo zaenkrat preselili le enega otroka, ker je še premlada za Džabest in je dobila Orto; mene osebno pa je strah, da bo tudi Simobil kmalu podražil zadeve, pa bomo spet na istem cenovno… omrežje pa????
Tisti, ki ste zamenjali, opazite kaj slabši signal na kakšnih območjih?
Vedno visok račun na mobitelu pa sem klicala zmerno, nisem neka klepetulja in cca 20 sms na mesec.
sem prešaltala na izimobil in mi znese točno tri mesece tisto, kar sem imela pri mobitelu 1 mesec.
Klici v vsa omrežja in stacionarne so enaka tarifa, če naložim več denarja, povsod kličem ekstra poceni …
Meni to odgovarja…
Prej sem imela penzionistični paket na mobitelu, ki se mi je ‘zdel’ ugoden zaradi nizke naročnine. Ampak takoj ko sem se več pogovarjala, je šla položnica v nebo. Obupno dragi impulzi.
Na simoblu sem izkoristila akcijo 1/2 naročnine, simobil imam itak zastonj, mobitel kličem pa ceneje kot prej, ko sem bila pri mobitelu!
Tako da je simobil definitivno cenovno ugodnejši. Težav z omrežjem ni, pa smo čisto na kmetih,
Naša tamala ima paket “itak džabest”. Ker je večina prijateljev že pri simobilu ji to več ne odgovarja. Tiste minute za druga omrežja se zelo hitro porabijo in potem gre račun res v nebo kot je napisala predhodnica.
Ko sva gledali izpisek računa sploh niso dolgi pogovori. Problem, ker se prva minuta obračuna takoj ko dobiš vezo….in to se je nabralo. Tiste minute vključene v naročnino se zelo hitro porabijo, potem pa obupno dragi impulzi.
Kakšni paketi pa so pri simobilu najboljši za mladino? Kaj priporočate. Kaj ste izbrali vi ali vaši najstniki.
ima ORTO, navaden. klici v simobil in 1000 sms-ov je vključenih v 10 eur mesečno. večina v SŠ so pri simobilu. preveriš tu: http://www.npch.si/index.php?option=com_wrapper&Itemid=27 ali kakšni podobni strani.
ker sem tudi jaz pri simobilu dobim skupen računa zanjo in zame, + razčlenjen račun za obe. račune dobivam samo po mailu oz. na njihovi www strani s prijavo.
ima ORTO, navaden. klici v simobil in 1000 sms-ov je vključenih v 10 eur mesečno. večina v SŠ so pri simobilu. preveriš tu: http://www.npch.si/index.php?option=com_wrapper&Itemid=27 ali kakšni podobni strani.
ker sem tudi jaz pri simobilu dobim skupen računa zanjo in zame, + razčlenjen račun za obe. račune dobivam samo po mailu oz. na njihovi www strani s prijavo.[/quote]
Hvala.
Se mi zdi ja, da ima večina njenih prijatelj ta paket. In ravno zaradi tega, ker jih je resnično večina pri simobilu razmišljamo o menjavi.
Kaj to pomeni, da v tem paketu se simobilovi naročniki zastonj pogovarjajo med seboj ali je tudi omejitev (določena količina minut) v ceni naročnine.
Pozdravljeni,
Nas zelo veseli, da je med vami toliko naših zadovoljnih uporabnikov in uporabnici ste odlično svetovali. Hvala.
Morda lahko tudi sami pomagamo z informacijami na zadnje vprašanje: Kakšni paketi pa so pri Si.mobilu najboljši za mladino? Kaj priporočate.
Posebaj za mlade med 12 in 31 letom starosti smo oblikovali ORTO pakete[/url], ki so posebej prilagojen klicnim navadam mladih, njihovim željam in potrebam.
S paketom ORTO U NULO na primer kličejo za 10 € na mesec na vse Si.mobilove številke za 0 €/min, pošiljajo sporočila SMS in MMS za 0 € in kličejo v druga omrežja po 0,10 €/min. V paket je vključenih še dodatnih 100 MB za prenos podatkov.
V mesečno naročnino 10 EUR je vključena 1.001 min. klicev, video klicev in klicev na telefonski odzivnik v Si.mobilovem omrežju,1.001 sporočilo SMS v Sloveniji, 1.001 sporočilo MMS v Sloveniji in 100 MB za prenos podatkov v Si.mobilovem omrežju. Neporabljene min/SMS/MMS/MB se ne prenašajo v naslednji mesec. Po prekoračitvi min/SMS/MMS/MB se prekoračitev zaračuna 0,15 EUR/min/SMS/MMS in 0,0005 EUR/kB za prenos podatkov v Si.mobilovem omrežju, pri čemer je obračunski interval 10 kB.
Za Ortovce pripravljamo vedno sveže mesečne ponudbe, ki iz meseca v mesec prinašajo zanimive in uporabne ugodnosti. Trenutno lahko izkoristijo 3 mesece brez naročnine in nakup privlačnih Samsung telefonov[/url] po ugodnih cenah.
Vsem staršem svetujemo, da skupaj s svojimi otroci preberejo tudi Vodič o varni uporabi mobilnega telefona, ki opozarja na pasti pri uporabi mobilnega telefona in svetuje, kako reagirati ali jih preprečiti.
Če vam lahko še kako svetujemo, pa le napišite.
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Prehitro oddala…
Več o paketih ORTO
Priključnina za izbrani paket ORTO je 12 EUR in se obračuna v enkratnem znesku. V mesečno naročnino je vključenih 1.001 min. klicev, video klicev in klicev na telefonski odzivnik v omrežju Si.mobil,1.001 sporočilo SMS v Sloveniji, 1.001 sporočilo MMS v Sloveniji in 100 MB za prenos podatkov v Si.mobilovem omrežju. Neporabljene min/SMS/MMS/MB se ne prenašajo v naslednji mesec. Prekoračitev se zaračuna 0,15 EUR/min za klice, 0,15 EUR na sporočilo SMS oz. MMS ter 0,0005 EUR/kB za prenos podatkov v omrežju Si.mobil, pri čemer je obračunski interval 10 kB. Vse ostale storitve, podatkovni klici in klici ter storitve v tujini, se obračunavajo v skladu z veljavnim cenikom. Obračunski interval za klice znaša 60/1 in pomeni, da naročnik prvo minuto klica plača v celoti, ne glede na dolžino klica, od prve minute dalje pa se klici obračunajo po sekundnem intervalu. Dostop do storitve MUZIQ Unlimited je omogočen v skladu s Posebnimi pogoji uporabe storitve MUZIQ Unlimited. Vsi telefoni ne podpirajo uporabe storitve MUZIQ Unlimited. Paket ORTO BERI je namenjen zgolj uporabi s telefonom BlackBerry. Cene vključujejo DDV. Izklop Opcije 201 je mogoč en mesec po vklopu, kot tudi ponoven vklop, en mesec po predhodnem izklopu.
Forum je zaprt za komentiranje.