Najdi forum

ZAKLENJEN RAČUNALNIK

Mi laho lepo prosim nekdo razloži, kako zaklenem računalnik, da ne bo mogel moj brat brskat po njem 8to zdaj počne ko me ni-rada bi ga zaklenila tako, da ne more nič pogledat
Lepa hvala za pomoč

Ustvari geslo za svoj račun oz. po domače, računalnik daj pod geslo. Tako boš pri prijavi v računalnik morala vedno vpisati geslo in kdor ga ne ve, ne more brskati po tvojih zadevah. Pojdi na Start, Nadzorna plošča, Uporabniški računi, Ustvarite geslo za svoj račun. Ne pozabi gesla in ne zaupaj ga nikomur.

ja sem našla, ampak a mi lahko še malo bolj podrobno napišeš, ker tam je še mnogo možnosti in ne vem kaj moram izbrati
lepa hvala !

Počasi!
Kateri operacijski sistem imaš? Po domače. Katere windowse imaš na računalniku?

imam WIN XP

kuku !!
še čakam na pomoč…..

Noben ti ne bo več pomagal, si pismena, maš kaj pameti, tam, ko ne veš kaj bi, klikni “ustvari nov račun” vpišeš “blabla” naprej in pika na skrbnik računalnika in ok.

Žal sem bil odsoten!

Pojdi na Start, Control Panel (Nadzorna plošča), User Accounts (Upravljanje uporabniških računov). Na zavihku Users (Uporabniki) klikni račun, za katerega želiš ustvariti geslo, in klikni Create a password (Ustvarite geslo). Vpiši geslo in si ga zapomni.

To bi moralo delovati.

IVAN prav lepa hvala !!!!
MARTIN, pač nismo vsi za vse, tebi se morda zdi vse samo po sebi umevno, tako kot meni na mojem področju, ampak zaradi tega še nisem nestrpna do drugih in pomagam po svojih močeh.
Lepo se imejte vsi !

jaz sem pa res smotana, imam računalnik pod geslom-le tega pa sem pozabila…..zdaj samo čakam da bo zmanjkalo elektrike in ne bom mogla več notr….kaj lahko storim, dokler sem še notr?
sem probala spremenit geslo, pa zahteva staro geslo, ali lahko kakor koli kaj naredim?
prosim za pomoč !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

offline nt password & regitry editor[/url]

Potegni dol sliko CD-ja, zapeči in uporabi to orodje za ponastavitev gesla.

Če bodo kakšne težave pa napiši.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close