Najdi forum

kako odpreti brez gesla

gmail možu ker naprej nekaj skriva in odpira nove gmail račune,enkrat sem ga zalotila pri raznih chatih,sedaj pa je odprl nov račun in seveda taji ,da ne chata več,bil pa ni nedolžen chat,hvala za pomoč

daj pozabljeno geslo in ti na mail pošlje novo 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

aja pa uporabniško ime moraš vedeti

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

ja uporabniško ime je njegov gmail naslov,kam pa ti pošlje geslo,a se direkt odpre,..ne zastopim se ravno

na njegov mail mi bo poslalo novo geslo

ja potem pa jest nemorem odpreti,in ga videti,če še noter ne morem,al kako

če veš njegovo uporabniško ime in ne veš gesla pritisneš “ali nimate dostopa do računa” in tam daš email naslov in ti pošlje novo geslo

Swan pomoč prosim

grem poskusit

ma sem zabita ,ko pošlje novo geslo ga pošlje na njegov mail,katerega pa jaz ne morem odpreti ker ne vem gesla,vem samo uporabniško ime-njegov mail.Ne odpre se ali lagho geslo pošlje kam drugam recimo na moj mail?
tud taki obstajamo:)

da mu boš ti še nekaj računov odprla in bo krit.

pošlji geslo na svoj mail in boš videla kaj bo

Tako ajnfoh pa tud ni, ker ti novo geslo pošlje na naslov, ki ga ti določiš … To bi bilo pa res BZ, da bi nova gesla pošiljali kar na en naslov, potem bi vsi lahko vdirali povsod.
Je pa včasih tako, da kak gmail naslov računalnik kar zapamti, tudi če mu tega ne naročiš – in to z geslom vred. Pa ne vem, kako je to sploh možno.
V glavnem, če si zdaj rekla, naj ti pošljejo geslo, bo mož vedel, da si nekaj prčkarila.

Maš pa še možnost ponastavit geslo tako, da odgovoriš na varnostno vprašanje, ampak ne smeš biti prijavljen v zadnjih 24 urah.
Tretja možnost: vnesi njegov gmail v google, pa boš mogoče tudi kej izvedla.

Al pa ga napiši tukaj, mogoče pa katera od nas čeblja s tvojim možekom.

kako se znajdeš? Anonimno klepetaj z njim, ponudi mu šiškljo pa ti bo vse jasno! In ko se bosta zmenila za fuk v recimo hotelu LEV, potem pridi tja s POP TV in Stojanom Zdolškom!

Se spomniš tega prizora iz filma Vse, kar ste hoteli izvedeti o seksu z Gene Kelijem?

To bo predstava.

Tako ajnfoh pa tud ni, ker ti novo geslo pošlje na naslov, ki ga ti določiš … To bi bilo pa res BZ, da bi nova gesla pošiljali kar na en naslov, potem bi vsi lahko vdirali povsod.
Je pa včasih tako, da kak gmail naslov računalnik kar zapamti, tudi če mu tega ne naročiš – in to z geslom vred. Pa ne vem, kako je to sploh možno.
V glavnem, če si zdaj rekla, naj ti pošljejo geslo, bo mož vedel, da si nekaj prčkarila.[/quote]

se strinjam..ampak če ti pozabiš geslo in daš svoj že obstoječi mail…kam ti pa pošljejo geslo?

V glavnem, če si zdaj rekla, naj ti pošljejo geslo, bo mož vedel, da si nekaj prčkarila.[/quote]

se strinjam..ampak če ti pozabiš geslo in daš svoj že obstoječi mail…kam ti pa pošljejo geslo?[/quote]

Novo geslo za spremembo starega ti vedno pošlje na tisti stari mail naslov, ki si ga navedel pri odpiranju tega novega.
Torej moraš imeti že en mail prej nekje drugje. Če pa ni tega – potem pa ta možnost ne deluje.

Če poznaš njegove stare naslove, probej enostavno vtipkat … Jaz sem zdej za hec probala in mi dva prime že po prvi črki, ne vem zakaj … dveh pa ne (ma jaz tudi za vsak drek odprem nov mail, da ne bi dobila kakšnih zalezovalcev in bi kdo kaj preveč izvedel o meni).

hmm…zdej a je žena3333333 pogruntala geslo in je v šoku…al pa še študira kako do njega pridet :D:D

če je možnost ” odgovora na skrivno uprašanje “, – pravi odgovor je včasih zelo lahko najdi.
bolj zanesljiv pa je keylogger, sploh ker imaš fizični dostop do računalnika, a ti svetujem da previdno z tem če ne veš kaj delaš, da ne nastane kakšna neumnost ;>

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Ti, po mojem jo je dec dobu!

Če uporabljata Firefox in imaš v njem nastavljeno, da gesla shrani, potem ni problem poiskat gesel, ampak tole zadevo bi morala mal drugače reševat, kot poskušat vdret v nekaj, kar ni tvoje.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Saj njen mož tud vdira nekam, kar ni njegovo 🙂

Nedolžni chati so lahko res nedolžni, a avtorica je najbrž mislila nedolžno flirtatnje, kurjenja se zdaj baje imenujejo zajebancija, da je folku lažje skupaj ostat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close