babica si želi mobi….kateri operater????
Ponudba je velika…toda kot povsod so pasti. Zato vas dragi moji prosim za nasvet h kateremu operaterju naj grem po mobi zanjo… . Prijateljice imajo ali mobitel ali pa stacionarca, ena pa je na simobilu. Hčerke in sama pa imamo mobitel. Kaj menite? Bilo bi presenečenje in zato vas prosim ,da pohitite! Hvala
V tem primeru sigurno zmaga telefon za starostnike:.MyPhone 1070 Chiaro ali Emporia Talk Premium, saj imata veliko številčnico, enostaven meni itd.
Moja babica si je kupila prvega in glavne funkcije je hitro osvojila. Zadnjič je preko telefona celo poslušala radio, saj ima tudi to funkicjo. Zdraven so priložene tudi slušalke, skratka ni da ni.
Srečno
Pozdravljena Vnukinja,
Če bo babica želela biti predvsem dosegljiva, so idealna rešitev zanjo paketi SIMPL, ki so brez stroškov mesečne naročnine. Te lahko uporablja tako, da se ji stroški zaračunajo mesečno na položnici, ali pa sproti polni račun na kartice. Priporočamo tarifo SIMPL, kjer bo lahko klicala v vsa omrežja in pošiljala sms-e po ceni 0,11€.
Med telefoni iz naše ponudbe bi tudi mi izpostavili MyPhone 1070 Chiaro, ki je zelo preprost za uporabo in je z velikimi simboli na zaslonu in velikimi in preglednimi tipkami idealen za starejše uporabnike.
Če bi imeli še kakšno vprašanje, le sporočite in z veseljem bomo pomagali.
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.