Najdi forum

Ima katera nokio 5230? Kako ste zadovoljnje z njim? Zanima me dobro in manj dobro.
Hvala

jaz imam nokio 5230 , imam jo kake 4 mesce in sem povsem zadovoljna z njo.
Sedaj pa se mi je pojavil problem ki se mi sicer do sedaj še ni…

Vedno sem dala spominsko kartico v računalnik, gor sem naložila razne glasbe , in ko sem jo dala nazaj v mobitel, sem jih imela lepo v glasbeni dadoteki, in sem lahko normalno poslušala. Sedaj se po nekem času zbrisala vse te glasbe, in dala gor nove , kakih 50…. in ko sem pogledala v glasbeno dadoteko tokrat ni blo notri nobene… potem sem šla pod aplikacije – pisarna – memorycard – music, in jih videla da so shranjene tu… saj so bile tudi prejšnje ampak so bile vidne tudi v glasbeni dadoteki, da sem jih lahko predvajala… sedaj pa jih v glasbeni dadoteki ni, in nimam več idej , kako bi jih lahko dobila notri… vem da mi je nekoč prijatelj nekako to zrihtal in sicer dal nekaj ponastavi ali nekaj takega.. nevem , ampak jaz tega ne znam več…. ima kdo rešitev mogoče.!?

Jaz jih shranim pod Glasba, a naredim še podmapo z imenom Sipmle. Če MP3 posnamem v mapo sipmle, so vidne tudi na telefonu. A bluetootha al pa kabla pa nimaš, ti ne bi bilo treba kartice ven jemati…

Sorry: naredim podmapo ‘simple’

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close